Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Webdesign offerte aanvragen

U wilt een duidelijke offerte voor een website? Vaak zijn offertes complex of zitten er addertjes onder het gras. Bij ons niet. Wij bieden graag duidelijkheid en vragen dan ook om het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Wij zorgen niet alleen voor een professioneel webdesign en bijbehorende techniek, wij regelen ook: domeinnaam, hosting, inhoud van de website en nog veel meer. Een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen met een passend voorstel.

Vraag een website offerte aan

Vul onderstaand formulier in, dit kost ongeveer een kwartier. Je ontvangt van ons een duidelijke concept-offerte voor de realisatie van jouw website. De offerte is een concept maar geeft een goede indicatie. Een volgende stap is dat we persoonlijk de ideeën en wensen gaan bespreken. Hierin zullen wij een adviserende rol innemen.


Omschrijving opdracht

* Veld is verplicht.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.