Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Webdesign offerte aanvragen

U wilt een duidelijke offerte voor een website? Vaak zijn offertes complex of zitten er addertjes onder het gras. Bij ons niet. Wij bieden u graag duidelijkheid en vragen dan ook om het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Wij zorgen niet alleen voor een professioneel webdesign en alle techniek, wij regelen ook uw: domeinnaam, hosting, inhoud van uw website en nog veel meer. Dus wilt u een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen met een passend voorstel.

Vraag uw website offerte aan

Vul onderstaande formulier in, dit kost u ongeveer een kwartiertje. U ontvangt van ons een duidelijke concept-offerte voor de realisatie van uw website. De offerte is een concept maar geeft een goede indicatie. Een volgende stap is dat we persoonlijk de ideeën en wensen gaan bespreken. Hierin zullen wij een adviserende rol aannemen.


Omschrijving opdracht

* Veld is verplicht.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.