Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Reto Support via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
 4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Maak gebruik van onze Reto Blogservice

Door te bloggen is er altijd wat te doen op jouw website. Het wordt er levendig van. Met een blog vestig je de aandacht op jouw bedrijf! Wij zeggen, een professioneel bedrijf kan eigenlijk niet meer zonder. Een blog zou onderdeel moeten zijn van je marketingstrategie.

Maar een blog bijhouden, is hard werken. Als je er eenmaal mee begint, moet je je lezers ook op regelmatige basis blijven voorzien van nieuw leesvoer. Ja, dat kost tijd, energie en aandacht. Heb je dat niet? Geen probleem. Wij kunnen het voor je uit handen nemen. Graag zelfs.

Er is niets zo leuk als blogs verzorgen voor ondernemers, vinden wij. Ondernemers hebben altíjd een verhaal en zijn veelal gepassioneerd over hun producten of diensten. Genoeg te delen dus. Wij zetten het graag voor je op papier.

Waarom een blog?

Maar waarom nou zo nodig een blog? Bloggen is eigenlijk niets anders dan het overbrengen van kennis, emotie of actie door middel van tekst en eventueel beeld naar een doelgroep. Met een blog kun je je diensten en producten bij je doelgroep onder de aandacht brengen. Daarnaast kun je iets laten zien van je kennis en expertise, dat verhoogt je autoriteit. Je kunt je profileren als een echte vakspecialist. Met een blog kun je een achterban aan je binden; het verbindt. Een goed opgezette bedrijfsblog kun je delen via al je social media-kanalen. Heel veel extra aandacht voor je bedrijf.

Wat bieden wij?

Aan de hand van jouw input, schrijven wij je blogs. Blogberichten kunnen nieuwsfeiten, nieuwe producten, wijzigingen of een call-to-action bevatten. Leuk is om ze ook een beetje persoonlijk te maken. Je kunt er een kijkje achter de schermen mee geven. Of laten zien hoe je een herkenbaar probleem oplost. Een mooie afwisseling van dit alles is natuurlijk het leukst. Wij helpen je om je lezers te verrassen. Daarbij geven wij ook advies hoe je de blogs het beste kunt promoten.

SEO

Voor een optimaal werkende blog, moet hij SEO technisch ook goed in elkaar steken. Wij doen graag een zoekwoordenonderzoek voor je om te bepalen welke woorden zeker in je blogs voor moeten komen, zodat ze hoger gerankt worden in zoekmachines als Google. Of lever zelf een lijstje met zoekwoorden aan, waarmee wij aan de slag kunnen. Goed om over na te denken als je met een blog wil starten, is het volgende:

 • Wie is je doelgroep?
 • Wat is de doelstelling van je blogs ( denk aan: leads genereren, naamsbekendheid verhogen, branding, kennisoverdracht, enzovoorts)?
 • Hoeveel blogs wil je (per maand, kwartaal, jaar)?
 • Heb je al een lijstje onderwerpen?
 • Wat voor belangrijke onderwerpen komen eraan?
 • Zijn er andere bronnen van input (Denk aan database, bestaande teksten, naslagwerken, artikelen, links, enzovoorts)?

Prijs

Gebruik maken van de Reto Blogservice, kost natuurlijk wel iets. Het is mede afhankelijk van de hoeveelheid blogs en de onderwerpen waarover we moeten gaan schrijven. We leveren de blogs desgewenst af met foto en Meta-description. We leveren graag maatwerk, dus laten we met elkaar om de tafel gaan zitten.

Kortom

Met de Reto Blogservice op maat wordt bloggen een ‘eitje’! Een blog beginnen past perfect binnen de totale marketingstrategie.

Check hier onze eigen blogs

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.