Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Verstuur gemakkelijk professionele nieuwsbrieven met Reto MailCenter

Voor het onderhouden van je relaties en het verhogen van je omzet kun je tegenwoordig niet om e-mailmarketing heen. Klanten, leveranciers, werknemers, leden en leerlingen: met Reto MailCenter kun je ze eenvoudig en snel op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen - professioneel, in je eigen huisstijl, gepersonaliseerd en voorzien van afbeeldingen, links, bestanden en sociale media.

Mooie responsive nieuwsbrieven met onze drag & drop editor

Met onze gebruiksvriendelijke drag & drop editor maak je eenvoudig mooie nieuwsbrieven die automatisch perfect weergeven op alle mobiele apparaten.

Eenvoudig beheer van je relaties

Je relaties voeg je via Excel snel en makkelijk aan ons programma toe. Relaties worden automatisch ontdubbeld. Nieuwe relatiegegevens worden vanzelf aangepast. Voor aparte doelgroepen kun je extra lijsten of segmenten aanmaken. Voor automatische koppeling van je eigen relatiesysteem en Reto MailCenter kun je gebruik maken van onze API.

Meet het effect van je nieuwsbrief

Voor elke nieuwsbrief, lijst en relatie beschik je over prachtige statistieken, waaronder een acceptatie-, open-, lees-, klik- en afmeldratio. Bij koppeling met ons statistiekenprogramma Reto Analytics beschik je ook over een bezoekratio. Elke handeling van elke relatie vind je - met naam en toenaam - terug in je statistieken. Alle statistieken worden live vertoond.

Nieuwsgierig?

Vraag een demo aan

Veelgestelde vragen over Reto MailCenter

Worden mijn e-mailadressen verstrekt aan derden?

Nee, de e-mailadressen of persoonlijke gegevens worden op geen enkele manier aan derden verstrekt.

Zijn de nieuwsbrieven geoptimaliseerd voor mobiel?

Jazeker, met onze responsive editor kan je eenvoudig responsive nieuwsbrieven maken. De nieuwsbrieven zijn dan automatisch geoptimaliseerd voor het prettig lezen op alle mobiele apparaten.

Worden jullie nieuwsbrieven goed afgeleverd in de inbox?

Nieuwsbrieven versturen via Reto MailCenter betekent een goede aflevering van de mails in de inbox. Reto optimaliseert continu de verzendreputatie van haar servers zodat mailings goed aankomen in de inbox van de lezers i.p.v. de spamfolder.

Bemiddelen jullie ook in adressen?

Reto verhuurt, verkoopt verhandelt op geen enkele manier adressen! Wij raden ook ten zeerste af adressen te kopen. Reto faciliteert uitsluitend software waarmee klanten hun eigen relaties beheren.

Wanneer is Reto MailCenter een betere keuze dan Mailchimp?

Mailchimp is een relatief dure (Amerikaanse) oplossing. Hun servers staan in Amerika en dat is voor bepaalde organisaties vanwege privacy redenen geen optie! Zijn er meer dan 2000 e-mailadressen, dan is Reto MailCenter een geschiktere en voordeligere keuze dan Mailchimp. Mailchimp biedt geen persoonlijk support, iets wat veel MKB bedrijven juist wel als prettige of noodzakelijk ervaren. Reto MailCenter biedt dit wel! Wij zijn je graag van dienst met persoonlijk advies en support.

Toch mailen met Mailchimp, geen probleem. Reto is partner van Mailchimp. Vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik met Reto MailCenter ook personaliseren?

Ja, je kunt met je mailing personaliseren met bijvoorbeeld een persoonlijke aanhef. Met personaliseren creëer je een betere response en een betere conversie.

Kan ik met jullie nieuwsbrieven software makkelijk nieuwsbrieven maken?

Ja, met onze nieuwsbrieven sofware kan je heel eenvoudig nieuwsbrieven maken. Je hebt hiervoor geen enkele technische kennis nodig.

Is jullie nieuwsbrieven software beschikbaar in andere talen?

Ja, onze nieuwsbrieven software is naast Nederlands ook beschikbaar in Engels, Duits en Spaans, Italiaans en Pools. Deze talen kunnen op gebruikersniveau worden ingesteld.

Kunnen meerdere personen tegelijk jullie email software gebruiken?

Ja, binnen de account kunnen meerdere mensen tegelijk aan het werk met de mailing software.

Waarom zou ik digitale mailingen moeten versturen?

Het versturen van digitale mailingen is een must! E-mailmarketing is namelijk een van de meest effectieve- en best renderende marketing kanalen.

Voordelen

  • Relatief lage kosten per contact
  • Respons is goed meetbaar
  • Interactiviteit door doorkliklinks
  • Snel en eenvoudig op te stellen
  • Persoonlijk contact door personalisatie
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.