Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Webwinkel laten maken op maat

Onder E-commerce verstaan we het op elektronische wijze aanbieden of afnemen van producten en/of diensten tussen aanbieder en consument. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren zoals:

  • het bedrijven van Public Relations (PR);
  • het distribueren van goederen;
  • het verkopen van producten en/of diensten;
  • het informeren;
  • het onderhouden van contacten met relaties;

of het nu gaat om producten en/of diensten.

Wat kan de meerwaarde zijn voor uw organisatie?
De meerwaarde verschilt natuurlijk per organisatie. Wilt u weten hoe E-commerce meerwaarde kan bieden aan uw organisatie? Neem dan contact met ons op en wij leggen u vrijblijvend enkele voorbeelden voor.

Een voorbeeld
Klanten bezoeken uw internetpagina en vinden uw producten en/of diensten. Ze kopen en betalen. Zo bespaart u op personeelskosten en misschien zelfs op huisvestingskosten.

Enkele voordelen
Een verbeterd aanbod van uw diensten en/of producten kunt u behalen door meer kennis van uw doelgroep en een betere binding met uw klanten te krijgen. Dit is mogelijk door middel van de volgende voorbeelden: U kunt met behulp van een Frequently Asked Questions ( F.A.Q. ) vragen/klachten verzamelen en openstellen voor anderen zodat u tijd bespaart en de klant sneller kan helpen.

Doet Reto zelf ook aan E-commerce?
Jazeker. Reto heeft als nevenactiviteit een online webwinkel, genaamd 'Muizenshop.nl'. Met deze winkel tonen wij aan wat de mogelijkheden zijn van elektronisch zakendoen. En bovendien is het ook nog eens een hele bijzondere webwinkel. Muizenshop.nl maakt geheel gebruik van Buildix Enterprise. Geïnteresseerd? Neemt u eens een kijkje.

Het online koopproces, het 5K-model
Het steeds verbeteren en optimaliseren van de conversie kan op vele vlakken. Het 5K-model van het online koopproces is een uitstekend middel hiervoor. Dit model beslaat alle vlakken van het koopproces; van het aantrekken van de juiste bezoekers tot en met het realiseren van herhalingsaankopen.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.