Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Webwinkel laten maken op maat

Onder E-commerce verstaan we het op elektronische wijze aanbieden of afnemen van producten en/of diensten tussen aanbieder en consument. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren zoals:

  • het bedrijven van Public Relations (PR);
  • het distribueren van goederen;
  • het verkopen van producten en/of diensten;
  • het informeren;
  • het onderhouden van contacten met relaties;

of het nu gaat om producten en/of diensten.

Wat kan de meerwaarde zijn voor een organisatie?
De meerwaarde verschilt natuurlijk per organisatie. Meer weten over hoe E-commerce meerwaarde kan bieden? Neem dan contact met ons op en wij leggen vrijblijvend enkele voorbeelden voor.

Een voorbeeld
Klanten bezoeken jouw internetpagina en vinden daarop jouw producten en/of diensten. Ze kopen en betalen. Zo bespaar je op personeelskosten en misschien zelfs op huisvestingskosten.

Enkele voordelen
Een verbeterd aanbod van diensten en/of producten kan worden behaald door meer kennis van de doelgroep en een betere binding met de klanten. Dit is mogelijk door middel van de volgende voorbeelden: Met behulp van een Frequently Asked Questions ( F.A.Q. ) vragen/klachten verzamelen en openstellen voor anderen zodat tijd wordt bespaart en de klant sneller kan worden geholpen.

Het online koopproces, het 5K-model
Het steeds verbeteren en optimaliseren van de conversie kan op vele vlakken. Het 5K-model van het online koopproces is een uitstekend middel hiervoor. Dit model beslaat alle vlakken van het koopproces; van het aantrekken van de juiste bezoekers tot en met het realiseren van herhalingsaankopen.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.