Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Conversie optimalisatie

Een conversie kun je zien als een doel dat op een website bereikt is. Dit kan de aankoop van een product zijn, maar kan ook bestaan uit het aanvragen van een offerte of het invullen van een contactformulier. Conversie-optimalisatie zorgt er voor dat zoveel mogelijk bezoekers een vooropgesteld doel zullen bereiken.

Conversie & bezoekers

Omdat we eerst samen vaststellen wat de doelstellingen zijn binnen een website, kunnen wij de gehele website afstemmen op dat doel. Bezoekers zullen binnen de website gestuurd worden zodat de kans groot is dat er een conversie plaats gaat vinden.

Statistieken

Aan de hand van de statistische informatie die wordt bijgehouden, krijgen we inzicht in het effect van de optimalisaties en kunnen daar dan vervolgens direct op inspelen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je constant het uiterste uit bezoekers haalt. Ook de conversies worden bijgehouden in een geavanceerd statistisch systeem, deze kunnen op elk moment ingezien worden.

Om conversies te meten werken wij graag met:

PiwikPiwik
MouseflowMouseflow
Google AnalyticsGoogle Analytics
HotjarHotjar
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.