Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Conversie optimalisatie

Een conversie kunt u zien als een doel dat op uw website bereikt is. Dit kan de aankoop van een product zijn, maar kan ook bestaan uit het aanvragen van een offerte of het invullen van een contactformulier. Conversie-optimalisatie zorgt er voor dat zoveel mogelijk bezoekers uw doel zullen bereiken.

Conversie & bezoekers

Omdat wij eerst met u vaststellen wat uw doelstellingen zijn binnen de website, kunnen wij de gehele website afstemmen op wat u wilt dat de bezoeker doet. Bezoekers zullen binnen de website gestuurd worden zodat de kans groot is dat er een conversie plaats gaat vinden.

Statistieken

Aan de hand van de statistische informatie die wordt bijgehouden krijgen we inzicht in het effect van deze optimalisaties en kunnen we daar vervolgens direct op inspelen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u constant het uiterste uit uw bezoekers haalt. Ook de conversies worden bijgehouden in een geavanceerd statistisch systeem, deze kunnen op elk moment ingezien worden.

Om conversies te meten werken wij graag met:

PiwikPiwik
MouseflowMouseflow
Google AnalyticsGoogle Analytics
HotjarHotjar
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.