Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Reto Support via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
 4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

W3C Webdesign

Wanneer websites worden opgemaakt volgens de standaard van het World Wide Web Consortium (W3C), worden problemen in verschillende browsers en besturingssystemen grotendeels voorkomen. Hierdoor heb je meer zekerheid dat de website correct wordt weergegeven aan de bezoekers. Reto is hier groot voorstander van en vindt dat alle websites en applicaties aan deze eisen/standaarden moeten voldoen.

De (huidige) website W3C valideren

Onze programmeurs hebben zich gespecialiseerd in het W3C valideren van websites. Dit passen wij natuurlijk toe op nieuwe (complexe) websites, maar dit is natuurlijk ook mogelijk op al bestaande websites.

Voordelen van een W3C gevalideerde website:

 • Een grote toegankelijkheid / gebruiksvriendelijkheid
  Met een W3C gevalideerde website verzekerd van een website die in alle browsers en op alle besturingssystemen correct wordt weergegeven.
   
 • Betere zoekmachineresultaten / opname
  Zoekmachines zoals: Yahoo, ASK, Bing en Google zijn een belangrijke bron van bezoekers voor een website. Om een goede positie te verkrijgen in de zoekresultaten is het van groot belang dat de code van een website voldoet aan de normen van het W3C. Hierdoor is het voor zoekmachinerobots/spiders makkelijker om de website te analyseren en te indexeren.
   
 • Versnelde laadtijden
  Door de W3C standaard te handhaven, ontvangt de browser een pagina die hij verwacht. De browser hoeft op deze manier niet zelf opmaak te interpreteren, waardoor de website sneller op het scherm van de bezoeker getoond wordt.

Internet via PC of mobiel, internetten kan overal.
Ook daarom is het zo belangrijk standaarden te hebben en te gebruiken.


Over het W3C
Het W3C (voluit World Wide Web Consortium) is een onafhankelijke organisatie die als doel heeft het potentieel van het world wide web volledig te benutten. Dit gebeurt door middel van het uitgeven van standaarden voor alle gangbare programmeertalen op internet en het vaststellen van richtlijnen ten behoeve van interoperabiliteit en uniformiteit. www.w3c.org – officiële website

Controleer de eigen website zelf op: http://validator.w3.org/

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.