Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Domeinregistratie

Een website heeft een domeinnaam nodig. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij ons een domeinnaam te registreren en indien gewenst deze direct te koppelen aan een hostingpakket of door te verwijzen.

Briljante ingeving voor een domeinnaam?

Keuze uit 500+ domeinextensies.
Check hieronder direct alle mogelijkheden bijvoorbeeld:

Een passende domeinnaam vinden

Een passende domeinnaam is natuurlijk van groot belang voor de marketingstrategieën van een bedrijf. Het vinden van een geschikte domeinnaam lijkt simpel, maar wat te doen als de gewenste domeinnaam reeds bezet is? Immers, er staan al talloze domeinnamen geregistreerd. Het zoeken naar een alternatieve domeinnaam is uiteraard mogelijk, maar waar? Welke domeinnaam? En ben ik niet vergeten een bepaalde domeinnaam te registreren met als gevolg dat de concurrentie mij misschien voor zal zijn? Het registreerproces is vrij lastig. Daarom denkt Reto mee en helpt de geschikte domeinnaam te vinden om de concurrentie voor te blijven.

Uitleg over domeinextensies

Domeinextensies kunnen we onderverdelen in twee categorieën:

  • country code Top Level Domein's (ccTLD's) bijvoorbeeld .nl
  • global Top Level Domein's (gTLD's) bijvoorbeeld .cloud

Maar wat is precies een extensie en wat zijn de verschillen tussen de extensies?
Extensies zijn de letters achter de punt bij een domeinnaam. Een voorbeeld is de domeinnaam lekkermakkelijk.nl. Het '.nl' is dan de domeinextensie, waarvan iedereen weet dat '.nl' staat voor Nederland. De domeinextensies gerelateerd aan een land kunnen we categoriseren in 'country code Top Level Domein's (ccTLD's).' De niet aan een land gerelateerde extensies verdelen we onder in een andere categorie namelijk 'global Top Level Domein's (gTLD's)'. Registreer de domeinnaam met verschillende domeinextensies. Naast de standaard extensies zoals .nl, .com en .eu, zijn er ook extensies waarmee je direct laat zien wat je doet; bijvoorbeeld .marketing of .photography. Kortom: bij Reto kan worden gekozen uit een compleet aanbod van meer dan 500 extensies!

Nieuwe domeinnaam extensies

Registreer een domeinnaam met een nieuwe extensie, zoals .shop of .online. Wij adviseren graag bij het maken van de juiste strategische keuze.

  • Wij bieden alle nieuwe extensies
  • Laat direct zien waar de website over gaat
  • Snel en eenvoudig gekoppeld aan de website

Enkele populaire domeinextensies zijn:

.nl
.com
.eu
.be
.de
.nu
.org
.net
.info
.fr
.es
.uk
.at
.dk
.it
.no
.co.uk
.frl
.amsterdam
.online
.shop
.guide
.store
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.