Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Mobiele Webapps

Toen de smartphone zijn opmars maakte, zijn er veel mobiele websites de lucht in gegaan. Dit zijn websites die geoptimaliseerd zijn voor gebruik op een klein scherm en een relatief langzame internetverbinding.

Multi-platform
Bij Reto gaan we nog een stapje verder. Wij ontwikkelen complete applicaties voor smartphones en tablets die toegankelijk zijn via de web browser van uw device. Deze applicaties worden ook wel webapps genoemd. Het zijn net apps, alleen hoeven deze niet geïnstalleerd te worden en zijn ze niet afhankelijk van het platform waar op gewerkt wordt (Android, BlackBerry, iOS). Webapps werken dus op alle apparaten hetzelfde. Dit scheelt aanzienlijk in ontwikkelings- en onderhoudskosten.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.