Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Usability

Usability, ook wel gebruiksvriendelijkheid, is voor Reto een kernwaarde bij het ontwikkelen van elke website. Zowel het grafische als het technische team zorgt er voor dat de website is voorzien van de grootste gemakken. Een website die niet gebruiksvriendelijk is, zal frustratie oproepen bij bezoekers en zal er uiteindelijk voor zorgen dat het aantal bezoekers daalt. Een dalend aantal bezoekers gaat over het algemeen gepaard met een dalend aantal conversies.

Continu in beweging

Naast het optimaliseren van websites zijn wij continu bezig met het verbeteren van ons eigen beheersysteem, Buildix. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten direct hun weg kunnen vinden in onze software. Reto heeft meerdere usability experts in dienst die er voor zorgen dat elk product aan de hoogste eisen voldoet.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.