Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Websitestatistieken

Voor het registreren van statistische informatie over het bezoek aan een website maken wij onder andere gebruik van Reto Analytics, Hotjar, Mouseflow en Google Analytics. Deze software wordt door ons op de juiste manier ingericht waardoor alle geregistreerde informatie ook daadwerkelijk nuttig en leesbaar wordt. Door te vergelijken, kunnen wij de juiste conclusies trekken en aan de hand daarvan een website continu blijven verbeteren.

Wat te doen met zoveel informatie
Wij hebben een aantal experts op het gebied van statistieken die gemakkelijk conclusies kunnen trekken uit de informatie die deze pakketten genereren. Uit deze analyses komen meestal kleine veranderingen aan de website voort die een groot effect kunnen hebben op het aantal conversies of zelfs het aantal bezoekers. Het verzamelen van statistische informatie is daarom zeer belangrijk. Meten is weten!

Statistieken en rapportages meten wij met:

PiwikPiwik
MouseflowMouseflow
Google AnalyticsGoogle Analytics
HotjarHotjar
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.