Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Over Buildix

Buildix kan eenvoudig worden omschreven als een systeem waarmee iedereen - zonder enige programmeurtechnische kennis - zelf een website kan onderhouden en/of uitbreiden. Dit geldt voor zowel de eenling als de grotere onderneming waarbij meerdere personen werken aan onderdelen van een website.

Buildix is een door Reto ontwikkeld product en biedt de klant daarom, naast een geweldige kostenbesparing, vele praktische voordelen. Zo kunnen tussenliggende schakels worden overgeslagen die gebruikersgemak dan wel de flexibiliteit in de weg staan. Het Buildix-platform wordt al op grote schaal toegepast door kleine- en grote ondernemingen die afhankelijk zijn van een betrouwbare webexploitatie.

Het spreekt voor zich dat ondernemingen die regelmatig aanpassingen, aanbiedingen of andere informatie via de website willen publiceren, enorm gebaat zijn bij deze flexibele toepassing. De kracht en het gemak van Buildix vzijn te vinden onder voordelen.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.