Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

M-Commerce

Handelen via de mobiele telefoon heeft de toekomst. M-Commerce (Mobile Commerce) is de mobiele variant van E-Commerce: handel via het internet. M-Commerce loopt via het netwerk van mobiele telefoons. Verkopers en kopers handelen direct via de mobiele telefoon. Deze vorm van draadloze handel (wireless marketing) zal in de toekomst, net als online marketing nu, niet meer weg te denken zijn.

M-commerce is tevens bij uitstek geschikt om actuele informatie op elke locatie toegankelijk te maken. Denk hierbij aan actueel nieuws en beurskoersen, maar ook aan toegang tot bedrijfssystemen waaronder de persoonlijke agenda.

Wereldhandel in één hand

Bovendien kan alles wat via het internet beschikbaar is, gekoppeld worden aan de mobiele applicatie: Zo kun je bijvoorbeeld de orderstatus van de eigen webwinkel bekijken of de websitestatistieken opvragen. Daarnaast kan deze mobiele internetapplicatie eenvoudig gekoppeld worden aan een CMS/CRM-pakket. Daarmee kun je wereldwijd eigenhandig mobiel je bedrijfsnetwerk beheren.

Wij werken op het gebied van communicatie via sms en social media samen met betrouwbare (telecom)partners die beschikken over een wereldwijd netwerk.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.