Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Onze moedertaal

Onze moedertaal

Script & code; vloeiend lezen en schrijven

Onze moedertaal

Onze moedertaal

Script & code; vloeiend lezen en schrijven

Maatwerk met nette code voor een snelle en beter gevonden website

Een goede maatwerkwebsite ziet er niet alleen grafisch mooi uit, maar is ook achter de schermen goed opgebouwd, opgeruimd en voorzien van commentaar. Dit is niet alleen prettig voor de programmeurs maar, nog veel belangrijker, het zorgt voor snelle laadtijden en goed indexeerbare pagina’s voor de zoekmachines.

Standaarden voor optimale code

W3C
Wanneer wij een website bouwen, houden we ons aan de richtlijnen zoals bepaald door het W3C (World Wide Web Consortium), een internationale gemeenschap die webrichtlijnen ontwikkelt. Dit voorkomt onjuiste codering en vermindert het risico op code die niet door webbrowsers (Edge, Firefox, Chrome etc.) wordt herkend.

Overheidsrichtlijnen
Naast het W3C hebben (semi-)overheidsorganisaties, Europese richtlijnen voor de toegankelijkheid van websites en mobiele applicaties. Hierbij is het bijvoorbeeld belangrijk dat de websites heel flexibel zijn, zodat ze voor iedereen goed bereikbaar zijn. Iemand die slechte ogen heeft, moet het lettertype kunnen vergroten en er moeten bijvoorbeeld ondertitels in filmpjes aanwezig zijn. Wij hebben ruime ervaring met deze overheidsrichtlijnen.

Meer weten over digitale toegankelijkheid en de hiervoor geldende wet- en regelgeving? Lees alle informatie op www.digitoegankelijk.nl.

Reto kwaliteitscontrole

Voordat we een project online zetten, contoleren we altijd met vier ogen én een interne checklist of het aan onze kwaliteitseisen voldoet. Indien nodig wordt er nog opgeschoond, bijgeschaafd en uitgebreid met commentaar. Een website gaat pas online als we zeker weten dat de code zo goed mogelijk geschreven is, en de site optimaal gaat presteren.

Tags

W3C
WCAG 2.0
EN 301 549
Overheidsrichtlijnen
Forum Standaardisatie
Toegankelijkheidsverklaring
World Wide Web Consortium
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.