Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Sportorganisatie Soest

Met trots subsponsor en vendelier van SO Soest!

Reto & MVO

Reto steunt instellingen die het maatschappelijk belangrijk vindt, door middel van kortingen op producten en diensten. We spreken ons uit voor een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving en voor duurzaam ondernemen. Als echt Soester internetbedrijf ligt onze betrokkenheid voornamelijk lokaal in Soest. Daarmee erkennen wij dat onze bedrijfsactiviteit invloed heeft op de samenleving. Als gevolg van dit inzicht wil Reto zich positief onderscheiden op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Sponsoring en meedoen aan maatschappelijk betrokken activiteiten, is een manier waarop Reto invulling geeft aan dit streven. Een maatschappelijke bijdrage leveren met een combinatie van kennis, tijd en geld, past goed bij Reto.

Cultuur

Openlucht- theater Cabrio

Hou de activiteitenkalender van Cabrio goed in de gaten. Voor elk wat wils. "Cabrio" is één van Nederlands' mooiste openluchttheaters. Gelegen in de bosrijke omgeving van Soest. Het theater biedt een gevarieerd programma dat een breed publiek aanspreekt.

Stelling- korenmolen “De Windhond”

In de gemeente Soest stonden in het verleden twee molens, de molen “De Vlijt” en de molen “De Windhond”. Beide molens zijn lang geleden afgebroken. Maar "De Windhond" is herbouwd. Niet precies op de plek waar "de oude" stond, wel op het meest markante punt van Soest.

Ambachtenmarkt

De Oude Ambachtenmarkt van Soest is ontstaan omdat de plaatselijke VVV en de afdeling voorlichting van de gemeente Soest samen tot de conclusie kwamen dat Soest niet echt veel aantrekkingskracht had op toeristen. Zo kwam de Oude Ambachtenmarkt tot stand. In het begin niet meer dan enkele kramen op wat weilandjes in de omgeving van de Historische Kerkebuurt van Soest, maar allengs uitgroeiend tot het grootste evenement op één dag dat zich binnen de grenzen van de gemeente afspeelt.

Soester Mannenkoor Apollo

Het Soester Mannenkoor Apollo werd opgericht in 1922 en neemt nog steeds een belangrijke plaats in binnen de gemeente Soest. Het is een groot koor en het slaagt er in om jaarlijks tenminste eenmaal een voorjaarsconcert en twee kerstconcerten te geven, telkens voor een goed gevulde zaal. 

Historische Vereniging Soest

De Historische Vereniging Soest/Soesterberg is opgericht in 1980 om onderzoek te doen naar de historie van Soest en Soesterberg en deze geschiedenis vast te leggen. Dat gebeurt op vele manieren door o.a. vast ingestelde werkgroepen.

Stichting Vrienden Soester Eng

De Stichting Vrienden Soester Eng is in 2007 opgericht en wil voorkomen dat de Eng in de loop van de tijd wordt aangetast via een reeks ogenschijnlijk kleine stapjes. Liefde voor de Eng is het allerbeste beschermingsmiddel. Daar zet de stichting zich voor in. De stichtingsvorm is gekozen vanuit de behoefte aan een rechtspersoon. Mocht het nodig zijn, dan kan de stichting gerechtelijke en andere procedures beginnen.

Stichting Comité 4 en 5 mei

Op deze site kunt u ook de beschrijving van de monumenten in Soest en Soesterberg vinden. Het stichtingsbestuur spreekt de wens uit dat zij vele inwoners van Soest en Soesterberg onder andere op 4 en 5 mei en op 15 augustus bij het herdenken en vieren mogen ontmoeten. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de invulling van de diverse programma's op de eerder genoemde data.

Verdwenen Soest

Een initiatief van de Historische Vereniging Soest/Soesterberg. Artikelen uit de rubriek 'Verdwenen Soest - Hervonden Soest' uit de Soester Courant.

Stichting Cultuurfestival Soest

Het Cultuurfestival Soest is dé plek en gelegenheid waar muziek- en kunstaanbieders en -liefhebbers in Soest elkaar elk jaar weten te vinden!

Cultuurprijs Soest

Deze gemeentelijke prijs is in het leven geroepen voor al diegenen die al menig jaar bezig zijn met cultuur in en voor Soest. Jong, oud, professional of amateur: iedereen kan worden voorgedragen. Jezelf als kandidaat aanmelden mag ook. Culturele organisaties kunnen ook worden voorgedragen voor deze oeuvre prijs.

Stichting Cultuurplatform Soest

Het Cultuurplatform Soest heeft als doel de kunst en cultuur in Soest en Soesterberg te stimuleren, verrijken en faciliteren en de belangen van de aangesloten leden te behartigen.

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest. Muziekvereniging Patientia Vincit Omnia (Geduld Overwint Alles) werd opgericht in 1899. De vereniging heeft een eigen verenigingsgebouw en bestaat uit meerdere orkesten: de Harmonie, de Eemlander Blaaskapel, Big Band Blow, het Occasional Brass Quintet (OBQ), een Slagwerkgroep, een Dweilband (WBAWWW) een Studieorkest, een Blokfluitgroep en het koor PVOcaal.

Soester Sinterklaasfeest

Kom je de aankomst van Sinterklaas in Soest vieren, dan weet je zeker dat het een grote verrassing is op het moment van aankomst. Sinterklaas komt daar ieder jaar, maar op welke wijze dat gebeurt is jaarlijks weer een grote verrassing.

Concertpodium Soest

Concertpodium Soest organiseert jaarlijks, in de periode september t/m mei, zeven zondagmiddagconcerten op de vaste locatie De Rank. Sommige van onze concerten zijn grensverkennend en beperken zich niet louter tot de bekende klassieke kamermuziek. Wie zich daarvoor openstelt kan voor bijzondere verrassingen komen te staan! Op deze pagina zie je een paar highlights uit ons programma voor dit seizoen.

Zorg

FrankLin Reizen

In Stichting FrankLin komt alles samen. Waar we begonnen met een enkele reis voor mensen met een beperking, organiseren we nu als Stichting FrankLin naast meerdere reizen ook  zen-weekenden, leuke evenementen en benefietacties waardoor we onze reizen betaalbaar kunnen houden.

Stichting Welzijn Ouderen Soest

De Stichting Welzijn Ouderen Soest zet zich in voor senioren in Soest. Veel van het werk wordt door senioren uitgevoerd. De activiteiten zijn voor en door senioren, zij worden ondersteund door medewerkers van de SWOS.

Sport

SO Soest

Sportorganisatie Soest (SO Soest) is een van oorsprong rooms-katholieke voetbalvereniging, die is opgericht op 9 mei 1926. Het eerste elftal van de club speelt in de Eerste klasse zondag (seizoen 2016/17). De club speelt op sportpark Bosstraat Oost. De vereniging had aan het begin van het seizoen 2016/2017 meer dan 1100 leden.

Stichting Sylvestercross Soest

In Soest is sprake van een echte cross. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand. Het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. Alom is men van mening dat de Sylvestercross door deze prachtige omgeving "de mooiste cross van Nederland" is.

Sportfederatie Soest

De Sport Federatie Soest is de belangenhartiger van alle sportverenigingen en organisaties die zich met sport bezig houden in Soest. Het bestuur van de Sport Federatie Soest wordt gevormd door vrijwilligers gekozen door de besturen van Soester sportverenigingen en sportorganisaties.

VV Hees

Voetbalvereniging Hees (vv Hees) is een kleine, overzichtelijke en gezellige club, waarbij het plezier beleven aan voetbal centraal staat. Dit kan zowel prestatiegericht alsook recreatief zijn

Diversen

Vrienden van Bariadi

In 2002 is de Stichting "Vrienden van Bariadi" opgericht. Achtergrond van deze oprichting was het beter stroomlijnen van de geldstromen en het professioneler organiseren van de bredere hulpverlening. De opgebouwde vriendschap blijft de basis voor de ontmoetingen en hulpverlening.

Haringparty

De Haringparty Soest-Baarn is een informeel, gezellig evenement, met als hoogtepunt: de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe. U bent natuurlijk van harte welkom om de haring te proeven, elkaar te ontmoeten en om te proosten op de zomer.

Zomerfeest Soest

Het Zomerfeest Soest is een jaarlijks terugkerend evenement. 

Lokaal Fonds Soest

Lokaal Fonds Soest vloeit voort uit het landelijke concept Lokaal Fonds Nederland. Dit wordt ondersteund door de Rabobank Foundation, het Oranje Fonds, Fonds 1818 en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Drie jaar lang zet het landelijke bureau zich in om lokale fondsen te ondersteunen en hun bekendheid te vergroten.

Warmbloed Paardenfokvereniging Eemland

De Warmbloed Paardenfokvereniging Eemland is één van de oudste men- en rijverenigingen van Nederland met ruim 130 leden. Het doel van de WPE is de recreatieve paardensport op een competitieve, maar vooral gezellige wijze te beoefenen.

Roparun Soest

De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is al jaren: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Bentinck Fonds

Het Bentinck Fonds wil sportieve activiteiten mogelijk maken voor lichamelijk en verstandelijk beperkte mensen in Soest en ondersteunend en adviserend zijn voor deze sporter en zijn of haar ouders/verzorgers.

Habitat Team Soest

Iedereen die zélf wil bouwen aan een betere wereld voor mensen in ontwikkelingslanden kan mee gaan op een bouwreis. Met een groep vrijwilligers reis je naar een project waar men hulp kan gebruiken. Samen met lokale bouwvakkers en de toekomstige bewoners bouwen aan een nieuwe woning voor een gezin dat het echt nodig heeft.

Buurtbusvereniging Soest e.o.

De buurtbus is een gewoon openbaar vervoermiddel voor iedereen, oud of jong, waar je geen lid van hoeft te zijn en ook niet voor hoeft op te bellen. Iedereen is welkom, bij de bekende gele bushaltes.

Professionele website voor uw stichting of vereniging?

Denkt u in aanmerking te komen voor sponsoring door Reto, stuur uw plan en wensen in. Wij zullen u vervolgens uitnodigen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Wij merken dat vooral stichtingen en verenigingen in Soest en omgeving behoefte hebben om de website professioneel te laten ontwikkelen en onderhouden. Vaak wordt dit gedaan door vrijwilligers, hierdoor is de continuïteit niet altijd gewaarborgd. Vrijwilligers zijn o zo belangrijk! Wij geven de juiste tools, trainingen en support zodat de website zelfstandig inhoudelijk kan worden beheerd. Wij waarborgen ondertussen de kwaliteit en continuïteit. Goed gevoel toch?!

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.