Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Het proces

Hangt jouw project hier straks ook op de ramen?

Offerte aanvragen

Wat kunnen wij betekenen?

Een website geldt als digitaal visitekaartje van de organisatie. Daarom is ons vertrekpunt bij de totstandkoming van jouw website voor het inter- of intranet een persoonlijk gesprek met één van onze mensen. De hoogste prioriteit wordt daarbij gegeven aan de wensen betreft de huisstijl/beleving van uw merk/organisatie. Om de juiste feeling te creëren bezoeken wij graag jouw organisatie. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier het beste tot een perfect passend en gewenst concept komen. Uiteraard wordt ook het concept uitgebreid doorgenomen, gekoppeld aan onze kennis en ervaring. Hiervoor wordt geen technische kennis en ervaring verlangd. Alle mogelijkheden worden vanuit onze kant toegelicht en waar nodig in 'jip-en-janneke'-taal uitgelegd.

Het concept

Bij serieuze belangstelling verzorgen wij graag en geheel vrijblijvend een eerste concept of schets. Dit ontwerp wordt ter beoordeling voorgelegd en zal uitgebreid besproken worden. Dit concept vormt de leidraad bij de totstandkoming van de op te leveren website, maar aanpassingen blijven natuurlijk altijd mogelijk. Mocht het geheel naar wens zijn, dan gaan wij over tot het maken van een heldere offerte.

Het proces

Na ontvangst van de geparafeerde overeenkomst start ons team met de ontwikkeling van de website. Desgewenst wordt je tussentijds op de hoogte gehouden van het proces. Dit gebeurt door middel van een zogeheten privéwebsite, welke wij met je bekijken en doornemen. Wij horen dan graag jouw mening. Dit tussentijdse gesprek kan leiden tot aanpassingen die wij vervolgens zullen doorvoeren. Het is van belang dat de opdrachtgever samen met het team van Reto voor 100 procent achter de privéwebsite staat. Het eindresultaat geldt tenslotte als visitekaartje van ons beider organisaties. Bij volledige tevredenheid aan beide kanten gaat de website live.

Nazorg

Het beheer en onderhoud kan desgewenst geheel in handen van Reto Internetburo worden geven. Heb je echter gekozen voor een Buildix licentie dan wordt dit standaard door ons bewaakt.

Belangstelling en/of vragen? Aarzel niet en maak een afspraak.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.