Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Het proces

Hangt uw project hier straks ook op de ramen?

Offerte aanvragen

Hoe kunnen wij wat voor u betekenen?

Uw website geldt als digitaal visitekaartje van uw organisatie. Daarom is ons vertrekpunt bij de totstandkoming van een website voor het inter- of intranet een persoonlijk gesprek met één van onze mensen. De hoogste prioriteit wordt daarbij gegeven aan uw wensen betreft de huisstijl/beleving van uw merk/organisatie. Om de juiste feeling te creëren bezoeken wij graag uw organisatie. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier het beste tot een perfect passend en gewenst concept komen. Uiteraard wordt ook het concept uitgebreid met u doorgenomen, gekoppeld aan onze kennis en ervaring. Hiervoor wordt van u geen technische kennis en ervaring verlangd. Alle mogelijkheden worden vanuit onze kant toegelicht en waar nodig in 'jip-en-janneke'-taal besproken.

Het concept

Bij serieuze belangstelling verzorgen wij voor u graag en geheel vrijblijvend een eerste concept of schets. Dit ontwerp wordt u ter beoordeling voorgelegd en zal uitgebreid met u besproken worden. Dit concept vormt de leidraad bij de totstandkoming van de op te leveren website, maar aanpassingen blijven natuurlijk altijd mogelijk. Mocht het geheel naar wens zijn, dan gaan wij over tot het maken van een heldere offerte.

Het proces

Na ontvangst van de geparafeerde overeenkomst start ons team met de ontwikkeling van uw website. Desgewenst wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van het proces. Dit gebeurt door middel van een zogeheten privéwebsite, welke wij met u zullen bekijken en doornemen. Wij horen dan graag uw mening. Dit tussentijdse gesprek kan leiden tot aanpassingen, die wij vervolgens zullen doorvoeren. Het is van belang dat u als opdrachtgever samen met het team van Reto voor 100 procent achter de privéwebsite staan. Het eindresultaat geldt tenslotte als visitekaartje van ons beider organisaties. Bij volledige tevredenheid aan beide kanten gaat de website live.

Nazorg

Het beheer en onderhoud kunt u desgewenst geheel in handen van Reto Internetburo geven. Heeft u echter gekozen voor een Buildix licentie dan wordt dit standaard door ons bewaakt.

Heeft u belangstelling en/of vragen? Aarzel niet en maak een afspraak.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.