Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Flexibiliteit

Wij denken graag mee over de perfecte oplossing

Maatwerk oplossingen

Bij maatwerk denk je aan iets dat precies past, alsof het gegoten is. Dat is nu juist waar het om gaat als je specifieke wensen hebt voor je website: of je nu kiest voor een corporate, marketing website, een webshop of alleen een app; Reto biedt een oplossing op maat binnen elk budget.

100% tevredenheid

Het spreekt voor zich dat een website op maat een goede samenwerking tussen opdrachtgever en Reto als uitvoerder vereist. Daarbij geven wij de hoogste prioriteit aan de wensen conform de huisstijl en beleving van het merk/de onderneming. Vervolgens start een traject van concept tot en met een eindproduct dat volledig voldoet aan de geuite wensen. Gedurende de ontwikkeling is elke sturing mogelijk dankzij de inzage in een privé (temp) website. De website gaat pas live bij 100 procent tevredenheid. Het eindproduct geldt immers als een visitekaartje voor ons beider organisaties.

Ons bedrijf is dynamisch en doelgericht. We hebben de nodige kennis en ervaring in huis om praktisch alle internetgerelateerde diensten te ontwikkelen en/of te onderhouden; van genoemde maatwerktoepassingen tot het opzetten en onderhouden van een private cloud / cluster.

Voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk advies:

Bel: 035-603 23 05 Contact Webdesign offerte aanvragen

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.