Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Reto maakt gebruik van de Nederland ICT Voorwaarden 2014. Nederland ICT is dé branchevereniging van meer dan 600 IT-, telecom-, internet- en officebedrijven in Nederland. Deze Algemene Voorwaarden bevatten spelregels voor het contact tussen Reto en haar opdrachtgevers bij het leveren van producten/diensten onder andere op het gebied van IT, SaaS, kantoortechnologie en de ontwikkeling van programmatuur en websites. Meer informatie over onze voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

De Nederland ICT Voorwaarden 2014, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840, zijn op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van toepassing.

Algemene Voorwaarden (PDF, 12,9 MB)

De Nederland ICT Voorwaarden leveren een bijdrage aan het slagen van ICT-projecten, onder meer door een duidelijke, faire en marktconforme verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s tussen leverancier en cliënt. Daarnaast beantwoorden de voorwaarden aan de laatste stand van zaken wat betreft wetgeving en rechtspraak op het gebied van ICT.

Terms and Conditions

All our offers and agreements are subjected to the Nederland ICT Terms and Conditions registered at the Chamber of Commerce with number 30174840. The terms and conditions are enclosed with this offer.

Terms and Conditions (PDF, 14 MB)

The Dutch version of this document prevails. This means that in the event of doubt, the Dutch text shall be binding.


Gerelateerde pagina's:


Laatst bijgewerkt op: 14 mei 2018

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.