Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Teksten schrijven

Een effectieve en boeiende tekst schrijven is een vak apart. De invloed van optimale teksten wordt vaak onderschat, daarom heeft Reto een aantal goede copywriters in dienst en in haar netwerk zodat optimaal rendement kan worden behaald met webteksten.

Teksten en zoekmachines
Teksten zijn niet alleen bedoeld om de bezoeker van de nodige informatie te voorzien. Ook zoekmachines zoals Google bepalen aan de hand van de teksten wat het onderwerp is van de betreffende pagina. Wanneer de teksten niet zijn geschreven met dit in het achterhoofd, zal de zoekmachine niet de juiste conclusie kunnen trekken aan de hand van de inhoud. Dit resulteert in een pagina die niet goed vindbaar is in de zoekmachines. Slechte vindbaarheid uit zich in lagere bezoekersaantallen.

Teksten en bezoekers
Daarnaast is het zaak dat de teksten prettig leesbaar zijn voor bezoekers. Teksten worden door Reto op de juiste manier opgemaakt, zijn niet te lang en zijn prettig leesbaar voor het publiek. Een goede opmaak draagt op zijn beurt ook weer bij aan een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Netwerk van tekstschrijvers
Naast onze eigen tekstschrijvers werken wij graag samen met vaste freelance tekstschrijvers. Iedere tekstschrijver heeft binnen het vakgebied weer zijn of haar vakgebied. Ook past de ene schrijfstijl beter bij de één, dan bij de ander. Onze tekstpartners zijn getraind in onze beheersoftware Buildix en minimaal twee keer per jaar vindt er een update- en kennisoverdracht plaats. Per project bekijken wij welke schrijver het beste past.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.