Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Reto Support via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
 4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Full Managed webhosting met clustertechnologie

Bij Reto staat een corporate en/of mediawebsite of app niet op één vaste server, maar beweegt vrij tussen en binnen groepen van servers die redundant zijn uitgevoerd. Ieder cluster is gespecialiseerd in haar eigen taak, zoals shell, mail of database. Binnen zo’n cluster kunnen servers de taken één op één van elkaar overnemen. Met clustertechnologie is de stabiliteit van een site niet te vergelijken met gewone hosting. Het is bovendien supersnel en (onverwachte) pieken in bezoekersaantallen vangen we lachend op.

Hoe werkt onze webhosting met clustertechnologie?

 • Altijd veilig en up-to-date
  Een website bevat een heleboel gevoelige informatie waarvan je niet wilt dat iemand ermee aan de haal gaat, en op een spammer of phisher zit niemand te wachten. Gelukkig houdt het team van Reto NOC de hostingomgeving van een site 24/7 in de gaten. Daarnaast wordt er actief op beveiligingslekken gezocht en alle software wordt tijdig geüpdated.
   
 • Fully managed: geen zorgen om hosting
  Met hosting van Reto krijg je er niet alleen een product bij, we nemen ook je zorgen weg. Je krijgt een altijd stabiel en up-to-date platform. Geen omkijken naar SSL, wij doen de aanvraag, implementatie en verlenging. En met een SLA heb je zelfs een maandelijkse, gegarandeerde uptime van 99,9% en live back-ups.
   
 • Groeit mee met succes
  Hosting die meegroeit met de ambities en het succes van de website. Door een flinke overcapaciteit in de clusteromgeving vangen we incidentele bezoekerspieken probleemloos op. Heeft een site structureel meer ruimte nodig? Dan upgraden we het hostingpakket, zonder een enkele seconde downtime.
   
 • Open for business: Altijd bereikbaar
  Jouw website is altijd online. Onze clusterservers zijn allemaal identiek, daardoor zijn ze onderling uitwisselbaar en kunnen ze probleemloos taken van elkaar overnemen. Dus zelfs als een server plots onderhoud nodig heeft, of crasht, blijft de site altijd snel en bereikbaar. En bezoekers merken er niets van.
   
 • Inbegrepen: 24/7 Noodhulpdienst
  Mocht een site buiten kantooruren onverwachts kapot gaan, dan kan met een SLA beroep worden gedaan op onze 24/7 noodhulpdienst. Onze techneuten helpen de site dan de nacht of het weekend door.

Een website kan niet zonder domeinaam.
Zie ook ook onze domeinnaamregistratie met 500+ domeinextensies. Hier kan de gewenste domeinnaam worden gecontroleerd en geregistreerd.

Domeinnaamregistratie

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.