Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Teamviewer via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
 4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Full Managed webhosting met clustertechnologie

Bij Reto staat uw corporate en/of mediawebsite of app niet op één vaste server, maar beweegt vrij tussen en binnen groepen van servers die redundant zijn uitgevoerd. Ieder cluster is gespecialiseerd in haar eigen taak, zoals shell, mail of database. Binnen zo’n cluster kunnen servers de taken één op één van elkaar overnemen. Met clustertechnologie is de stabiliteit van uw site niet te vergelijken met gewone hosting. Het is bovendien supersnel en (onverwachte) pieken in bezoekersaantallen vangen we lachend op.

Hoe werkt onze webhosting met clustertechnologie?

 • Altijd veilig en up-to-date
  Uw website bevat een heleboel gevoelige informatie waarvan u niet wilt dat iemand ermee aan de haal gaat, en op een spammer of phisher zit u al helemaal niet te wachten. Gelukkig houdt het team van Reto NOC de hostingomgeving waarop uw site staat 24/7 in de gaten. Daarnaast wordt er actief op beveiligingslekken gezocht en alle software wordt tijdig geüpdated.
   
 • Fully managed: geen zorgen om hosting
  Met hosting van Reto krijgt u er niet alleen maar één product bij, we nemen ook uw zorgen weg. U krijgt een altijd stabiel en up-to-date platform. Geen omkijken naar SSL, wij doen de aanvraag, implementatie en verlenging. En met een SLA heeft u zelfs een maandelijkse gegarandeerde uptime van 99,9% en live back-ups.
   
 • Groeit mee met uw succes
  Hosting die meegroeit met uw ambities en het succes van uw website. Door een flinke overcapaciteit in de clusteromgeving vangen we incidentele bezoekerspieken probleemloos op. Heeft uw site structureel meer ruimte nodig? Dan upgraden we uw hostingpakket, zonder een enkele seconde downtime.
   
 • Open for business: Altijd bereikbaar
  Uw website is altijd online. Onze clusterservers zijn allemaal identiek, daardoor zijn ze onderling uitwisselbaar en kunnen ze probleemloos taken van elkaar overnemen. Dus zelfs als een server plots onderhoud nodig heeft, of crasht, blijft uw site altijd snel en bereikbaar. En uw bezoekers merken er niets van.
   
 • Inbegrepen: 24/7 Noodhulpdienst
  Mocht uw site buiten kantooruren onverwachts kapot gaan, dan kunt u met een SLA een beroep doen op onze 24/7 noodhulpdienst. Onze techneuten helpen uw site dan de nacht of het weekend door.

Uw website kan niet zonder domeinaam.
Zie ook ook onze domeinnaamregistratie met 500+ domeinextensies. Hier kunt u zelf uw gewenste domeinnaam controleren en registeren.

Domeinnaamregistratie

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.