Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe u muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Gebruikersvoorwaarden

Laatst bijgewerkt op: 1 november 2016

Aanvaarding van de gebruiksvoorwaarden
Reto en/of haar gecertificeerde resellers/partners, hierna te noemen Reto;
Buildix Enterprise en Buildix Lite, hierna te noemen Buildix;
bieden toegang tot op voorwaarde dat je akkoord gaat met deze gebruiksvoorwaarden.

Gratis proberen
Gebruikers kunnen gratis en vrijblijvend een demo-account aanvragen, welke tijdelijk beperkte toegang geeft tot de Buildix. Een demo-account verplicht je tot niets, wel zullen jij en/of je werkgever kunnen worden benaderd met informatie over onze (betaalde) Enterprise oplossingen. Slechts één demo-account per e-mailadres.

Duur demoperiode
De duur van de demoperiode is afhankelijk van het gebruik en activiteit, maar zal altijd minstens 14 dagen lang zijn.

Buildix Enterprise Clusterlicentie
Elke betaalde licentie geeft recht op gebruik van Buildix en kan aan meerdere gebruikers worden gekoppeld. Het is niet toegestaan om een gebruikersaccount door meerdere mensen te laten gebruiken, ook niet door derden zoals contentbeheerders.

Gebruik van Buildix
Buildix koppelt naar sites en applicaties van derde partijen. Deze partijen hanteren elke hun eigen voorwaarden en verschillen van de onze.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van je Buildix-account en wachtwoord en voor het beperken van de toegang tot je computer. Je gaat akkoord om de verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die plaatsvinden onder je account of wachtwoord te accepteren. Reto behoudt zich het recht voor om diensten te weigeren, accounts te beëindigen, te blokkeren, te verwijderen of de inhoud naar eigen inzicht te wijzigen.

Reto werkt dagelijks aan de ontwikkeling van Buildix en streeft ernaar om een perfecte oplossing na te leven, echter kan Reto niet aansprakelijk worden gehouden voor data-onjuistheden als gevolg van de werking van Buildix.

Geen onrechtmatig of verboden gebruik
Je mag Buildix niet gebruiken voor een doel dat onwettig of verboden is in de gebruiksvoorwaarden. Je stemt in om je te houden aan alle van toepassing zijnde nationale en internationale wetten en regels en bent volledig verantwoordelijk voor alle handelingen die gebeuren onder je account. Je dient onmiddellijk aan Reto te melden wanneer misbruik gemaakt wordt van je account.

Copyright
Het is niet toegestaan om oplossingen of delen ervan te kopiëren, veranderen, verspreiden, decompileren, "reverse engineeren", of er afgeleide werken van te maken.

Beëindiging
Reto mag je toegang tot het gehele of een gedeelte van Buildix onmiddellijk blokkeren of beëindigen zonder opgave van reden indien Reto dit noodzakelijk acht.

Privacy
Reto neemt je privacy en veiligheid uiterst serieus. Lees onze privacy- en cookiebeleid voor meer informatie.

Veranderingen in deze gebruiksvoorwaarden
Het is mogelijk dat deze gebruiksvoorwaarden in de toekomst veranderen. Veranderingen zullen op deze pagina te vinden zijn en middels een notificatie bij het inloggen zullen wij je op de hoogte brengen.

V.o.f. Reto Design
Nieuwegracht 13, 3763 LP  Soest
Telefoonnummer: +31 35 603 23 05
E-mailadres: info@reto.nl
KvK-nummer: 32088117
Btw-nummer: NL810666571B01

Reto
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.