Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Reto Support via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
 4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Doelstelling

Reto heeft als primaire doelstelling het leveren van maatwerk en een optimale dienstverlening aan haar opdrachtgevers. Dit vormt het referentiekader voor alle uit te voeren werkzaamheden. De volgende randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie van jouw inter- of intranetsite worden door ons in acht genomen:

 • Gunstige laadtijden
  Op de gemiddelde computer moet de website snel kunnen worden weergegeven en doorlopen. De inlaad- en navigatietijd moeten acceptabel zijn!
   
 • Bereikbaarheid
  Een website dient natuurlijk 24/7 bereikbaar te zijn. Daarvoor heeft Reto haar eigen servers centraal staan tussen het Internet knooppunt van Nederland in Haarlem. Hierdoor kunnen wij perfect maatwerk leveren. Ook zijn wij niet afhankelijk van standaarden zoals bij de meeste Internet Service Providers (ISP's).
   
 • Duidelijke schermweergave
  Bij de ontwikkeling van een succesvolle intra- of internetsite wordt rekening gehouden met een diversiteit aan schermresoluties, platforms en browsers van de potentiële bezoekers van de website.
   
 • Perfecte layout
  Het uiterlijk van de website dient zowel functioneel als professioneel te zijn. Dus geen bonte verzameling van allerlei soorten lettertypes, kleurstellingen en afbeeldingen, maar een professioneel uiterlijk. De huisstijl moet herkenbaar blijven. Duidelijkheid en doelgroepgerichtheid staan bij ons voorop bij het creatieve ontwerp van een website.
   
 • Gebruiksvriendelijke navigatie
  Het doorlopen van de website moet voor de bezoeker prettig zijn en de bezoeker mag niet met problemen worstelen of tegen hindernissen aanlopen.
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.