Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Restyling

Het restylen van een website gebeurt meestal als er sprake is van productvernieuwing of van een bedrijfsreorganisatie waardoor de bestaande website simpelweg niet meer voldoet. De technieken op het internet ontwikkelen zich namelijk zo snel dat een update na twee jaar geen overbodige luxe is. De meeste websites die nu gerestyled worden, komen terug als een tweede generatie website. Misschien is jouw website gemaakt door een kennis of is deze in eigen beheer.

Overzichtelijker

Het is bij een restyling vaak belangrijk dat de reeds bestaande website overzichtelijker wordt gemaakt. Daarom is het van belang om tijdig te beginnen met het ontwerp voor de vernieuwde site. Het is tevens van belang dat de website-ontwikkeling in gelijke tred loopt met de ontwikkelingen binnen de organisatie en/of de productontwikkelingen, zodat de website geen onjuiste of verouderde informatie verschaft en misverstanden worden voorkomen.

Ontwikkeling

Om te voorkomen dat de gekozen techniek niet correspondeert met het ontwerp, of dat de techniek niet werkt op de server, doorloopt Reto alle stappen van het projectplan dat wij ook bij de ontwikkeling van een nieuwe site doorlopen. Dan gaat het om ontwikkeling, layout met preview van een template en techniekontwikkeling met bèta release. Daarna volgt de realisatie. Want wanneer diverse gehanteerde technieken niet samenwerken, kost dat vaak veel tijd voor een minder resultaat.

Er zijn diverse redenen om een website te restylen:

  • een reorganisatie of overname;
  • een uitbreiding;
  • nieuwe technieken of een nieuwe online dienstverlening;
  • de website functioneert niet meer naar behoren;
  • het aanprijzen van (een) product(en) bij andere specifieke doelgroepen mogelijk maken

Tot slot

In alle gevallen wordt door Reto eerst gekeken welke diensten de huidige website biedt en wat daarvan gehandhaafd kan blijven. Het is voor ons waarschijnlijk meer werk om die dienst compleet opnieuw op te zetten, dan om de bestaande dienst te verbeteren. De diensten die je wilt gaan aanbieden, worden verderop in het proces dat wij samen met je doorlopen ontwikkeld, zodat wij de perfecte dienst/website kunnen neerzetten.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.