Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Teamviewer via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
 4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

E-mailhosting via Reto Mail

E-mail is nog steeds het meest belangrijke communicatiemiddel wanneer er ondersteuning gezocht moet worden met een bedrijf. Zaak is dus dat uw e-mail altijd goed werkt. Reto kan u hierbij helpen. Met ons razendsnelle mail-cluster en een 99,98% filter nauwkeurigheid met bijna nul false positives leveren wij eersteklas e-mailbeveiliging. Al onze filter- en mailservers zijn redundant uitgevoerd, SSL beveiligd en staan in een ISO27001 gecertificeerde datacentr. Daarnaast staan ze  fysiek in de EER (Europese Economische Ruimte) en uitval en onderhoud raakt uw e-mail niet.

Wilt u een professioneel e-mailadres zonder deze te koppelen aan een website? Geen probleem, wij registeren alleen een domeinnaam en koppelen dit aan ons e-mailhostingplatform.

 • Direct beschikbaar
  Voor e-mailhosting (POP3/IMAP/SMTP) hoeft u geen technische kennis te hebben. Wij regelen het allemaal voor u, zodat uw e-mailadressen direct klaar voor gebruik zijn. Onze support staat altijd voor u klaar en via de veelgestelde vragen (inclusief screenshots) kunt u zelf ook heel ver komen.
   
 • Eenvoudig uw mailboxen beheren
  Via de beveiligde mailomgeving van Reto kunt u zelf extra e-mailadressen aanmaken, adresboeken beheren en afwezigheidsberichten instellen.
   
 • Overal bereikbaar
  Met e-mailhosting van Reto beschikt u overal ter wereld en op ieder gewenst moment over uw e-mailaccount via webmail, smartphone, tablet en bijvoorbeeld Outlook.
   
 • SMTP (uitgaan de mail) via Reto
  Reto biedt standaard ook een beveiligde SMTP-server (smtp.reto.nl) aan om e-mail te versturen, onafhankelijk van het netwerk waarin uw telefoon, tablet, laptop of pc actief is. U hoeft vervolgens nooit meer uw uitgaande mailinstellingen aan te passen!
   
 • Spamfilters
  Alle e-mailadressen worden voorzien van een inclusief in- en uitgaande spamfilter met blacklisting, whitelisting en greylisting. Ongewenste e-mail wordt dan verleden tijd op uw e-mailadressen bij Reto.
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.