Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Reto Support via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
 4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

E-mailhosting via Reto Mail

E-mail is nog steeds het meest belangrijke communicatiemiddel wanneer er ondersteuning gezocht moet worden met een bedrijf. Zaak is dus dat de e-mail altijd goed werkt. Reto kan hierbij helpen. Met ons razendsnelle mail-cluster en een 99,98% filternauwkeurigheid met bijna nul false positives leveren wij eersteklas e-mailbeveiliging. Al onze filter- en mailservers zijn redundant uitgevoerd, SSL beveiligd en staan in een ISO27001 gecertificeerd datacentrum. Daarnaast staan ze  fysiek in de EER (Europese Economische Ruimte) en uitval en onderhoud raakt e-mail niet.

Wil je een professioneel e-mailadres zonder deze te koppelen aan een website? Geen probleem, wij registeren alleen een domeinnaam en koppelen dit aan ons e-mailhostingplatform.

 • Direct beschikbaar
  Voor e-mailhosting (POP3/IMAP/SMTP) is geen technische kennis nodig. Wij regelen het allemaal, zodat e-mailadressen direct klaar voor gebruik zijn. Onze support staat altijd klaar voor hulp en via de veelgestelde vragen (inclusief screenshots) kun je zelf ook heel ver komen.
   
 • Eenvoudig mailboxen beheren
  Via de beveiligde mailomgeving van Reto kun je zelf extra e-mailadressen aanmaken, adresboeken beheren en afwezigheidsberichten instellen.
   
 • Overal bereikbaar
  Met e-mailhosting van Reto beschik je overal ter wereld en op ieder gewenst moment over e-mailaccounts via webmail, smartphone, tablet en bijvoorbeeld Outlook.
   
 • SMTP (uitgaande mail) via Reto
  Reto biedt standaard ook een beveiligde SMTP-server (smtp.reto.nl) aan om e-mail te versturen, onafhankelijk van het netwerk waarin de telefoon, tablet, laptop of pc actief is. Je hoeft vervolgens nooit meer uitgaande mailinstellingen aan te passen!
   
 • Spamfilters
  Alle e-mailadressen worden voorzien van een inclusief in- en uitgaande spamfilter met blacklisting, whitelisting en greylisting. Ongewenste e-mail wordt dan verleden tijd e-mailadressen bij Reto.
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.