Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Reto Support via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
 4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Internetmarketing

Op het internet zijn er miljoenen websites die met elkaar rivaliseren om het grootste aantal bezoekers. In deze context rijst de vraag hoe het gewenste resultaat kan worden bereikt met de website. De site moet zo zijn ontworpen dat deze perfect beantwoordt aan de doelen van een website en afgestemd is op de gebruikers van de website. De volgende vragen zijn van essentieel belang bij het beschrijven van de doelgroep:

 • Wat voor soort computer heeft de bezoeker?
 • Tot welke leeftijdscategorie behoort de bezoeker?
 • Wat voor soort internetverbinding heeft de bezoeker?

Dit zijn enkele vragen die nadrukkelijk bekeken moeten worden in het internetmarketingplan. Zo kunnen bezoekers behouden blijven en gewonnen worden.

Marketingstrategieën
Reto helpt om met marketingstrategieën gebruikers van de website te behouden dan wel te winnen door te kijken naar wat technisch mogelijk is. Reeds bestaande websites kunnen ook uitstekend in een nieuwe internetstrategie worden gekaderd. Hiertoe wordt onder meer gekeken naar de bestaande websitestatistieken. Naar aanleiding daarvan wordt dan een nieuw marketingplan voorgesteld.

Wat voor typen internetreclame (webvertizing) kunnen geleverd worden en hoe ziet het kostenplaatje eruit?

 • Bannerreclame
  Een banner is een advertentie voor de website die op een andere website wordt geplaatst, zodat de bezoekers hiervan worden geattendeerd op je producten en/of diensten.
 • Sponsoring
  Door middel van sponsoring kunt je bijvoorbeeld een aantal veelbezochte websites van evenementen sponsoren, als ook chatsessies waardoor de bezoekers lang op de website blijven.
 • Mailings
  Nieuwsbrieven waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Door middel van de nieuwsbrief worden zij bijvoorbeeld maandelijks automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de kunst van het reclame maken door middel van het internet. Misschien overbodig te zeggen dat reclamemaken buiten het internet (door verwijzingen naar de website in andere media) nog altijd van essentieel belang is!

Het is leuk om over een mooie website te beschikken, maar niet als niemand van het bestaan weet!

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.