Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Teamviewer via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
 4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Internetmarketing

Op het internet zijn er miljoenen websites die met elkaar rivaliseren om het grootste aantal bezoekers. In deze context rijst de vraag hoe u het gewenste resultaat kunt bereiken met uw website. Uw site moet zo zijn ontworpen dat deze perfect beantwoordt aan de doelen van uw website en afgestemd is op de gebruikers van de website. De volgende vragen zijn van essentieel belang bij het beschrijven van de doelgroep:

 • Wat voor soort computer heeft de bezoeker?
 • Tot welke leeftijdscategorie behoort de bezoeker?
 • Wat voor soort internetverbinding heeft de bezoeker?

Dit zijn enkele vragen die nadrukkelijk bekeken moeten worden in uw internetmarketingplan. Zo kunnen bezoekers behouden blijven en gewonnen worden.

Marketingstrategieën
Reto helpt u om met marketingstrategieën gebruikers van de website te behouden dan wel te winnen door te kijken naar wat technisch mogelijk is. Reeds bestaande websites kunnen ook uitstekend in een nieuwe internetstrategie worden gekaderd. Hiertoe wordt onder meer gekeken naar uw bestaande websitestatistieken. Naar aanleiding daarvan wordt dan een nieuw marketingplan voorgesteld.

Wat voor typen internetreclame (webvertizing) kunnen geleverd worden en hoe ziet het kostenplaatje eruit?

 • Bannerreclame
  Een banner is een advertentie voor uw website die op een andere website wordt geplaatst, zodat de bezoekers hiervan worden geattendeerd op uw producten en/of diensten.
 • Sponsoring
  Door middel van sponsoring kunt u bijvoorbeeld een aantal veelbezochte websites van evenementen sponsoren, als ook chatsessies waardoor de bezoekers lang op de website blijven.
 • Mailings
  Nieuwsbrieven waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Door middel van de nieuwsbrief worden zij bijvoorbeeld maandelijks automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de kunst van het reclame maken door middel van het internet. Misschien overbodig te zeggen dat reclamemaken buiten het internet (door verwijzingen naar de website in andere media) nog altijd van essentieel belang is!

Het is leuk als u over een mooie website beschikt, maar niet als niemand van het bestaan ervan afweet!

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.