Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Buildix Enterprise

Buildix is een modulair opgezet webbased management systeem, waarmee u de inhoud van uw online-omgeving zeer gebruiksvriendelijk op internet of uw intranet kunt onderhouden, beheren en publiceren zonder te beschikken over enige technische kennis.

Buildix wordt gelicentieerd in verschillende pakketten en modules en vormen samen een flexibel bouwsysteem. Daarmee kunt u zelf uw totaalpakket samenstellen.

Doelgroepen
Buildix is bij uitstek geschikt voor bedrijven/instellingen die met één of meerdere redacteuren regelmatig de site of meerdere portalen beheren/managen. Dergelijke ondernemingen stellen zeer hoge eisen aan betrouwbaarheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.