Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Buildix Enterprise

Buildix is een modulair opgezet webbased management systeem, waarmee de inhoud van de online-omgeving op internet of uw intranet zeer gebruiksvriendelijk kan worden onderhouden, beheerd en gepubliceerd zonder te beschikken over enige technische kennis.

Buildix wordt gelicentieerd in verschillende pakketten en modules en vormt samen een flexibel bouwsysteem. Daarmee kunnen bedrijven hun eigen totaalpakket samenstellen.

Doelgroepen
Buildix is bij uitstek geschikt voor bedrijven/instellingen die met één of meerdere redacteuren regelmatig de site of meerdere portalen beheren/managen. Dergelijke ondernemingen stellen zeer hoge eisen aan betrouwbaarheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.