Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Datalekprotocol binnen Reto

Datalekprotocol binnen Reto

Sinds 1 januari 2016 geldt de meldplicht datalekken. Deze meldplicht houdt in dat organisaties direct een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra zij een ernstig datalek hebben. In een aantal gevallen moeten zij het datalek ook melden aan de betrokkenen.

Onderstaand document beschijft de verschillende stappen - inclusief stroomschema voor de privacy inbreuk -  die binnen Reto genomen worden bij een datalek (valt onder de Meldplicht Datalekken).

Let op: Bij een Verwerkersovereenkomst tussen Reto en haar opdrachtgevers/sub-processors zijn aparte afspraken gemaakt omtrent het Datalekprotocol zoals vermeld in de desbetreffende documenten: ‘Verwerkersovereenkomst’ en ‘Specificatie persoonsgegevens en betrokkenen’.

Datalekprotocol binnen Reto (PDF, 599 kB)

Bij een datalek kun je denken aan een kwijtgeraakte USB-stick of een gestolen laptop met persoonsgegevens, maar ook aan een inbraak in ons datasysteem of per ongeluk verstrekte toegang tot gegevens aan personen of instanties die daartoe geen toegang zouden mogen hebben. Jaarlijks zullen alle Reto medewerkers opnieuw op de hoogte worden gebracht van dit protocol. In het Reto-handboek, welke elke medewerker heeft, zit altijd de meest recente versie.

Aanvullend: Het stroomschema voor de privacy inbreuk (PDF, 212 kB) binnen Reto is ook los te downloaden.


Gerelateerde pagina's:


Laatst bijgewerkt op: 14 mei 2018

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.