Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Teamviewer via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
 4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Work hard

Work hard

Play hard'-mentaliteit en liefde voor maatwerk!

Daag ons uit..

Bij Reto zit u met de eindbazen aan tafel. Dit zijn onze belangrijkste normen en waarden:

We worden enthousiast van het ontwikkelen van complexe systemen en het bedenken van intuïtieve ontwerpen. Ons team zorgt gewoon dat het voor elkaar komt, hoe complex de uitdaging ook is.

 • Resultaat voorop
  We excelleren als we aan concrete oplossingen werken waar ons maatwerk zichzelf terugverdient.
   
 • In-house
  Met ons proces leveren we optimale kwaliteit en bewaken we de balans tussen design, techniek en management. Dit bereiken we door alle facetten van softwareontwikkeling in huis te hebben en houden.
   
 • Vaste prijs
  We geloven in eerlijk ondernemen. Reto werkt altijd met een fixed price en op projectbasis met duidelijke deliverables. Zo blijven we waarde leveren in een open en eerlijk partnerschap.
   
 • Technische eindbazen
  We doen alle provisioning en continuous deployment zelf. We geloven in applicaties end-to-end testbaar maken en houden van schaalbare maatwerk-webapplicaties ontwikkelen.

Een kijkje achter de schermen

Regelmatig zorgen wij voor het nodige entertainment op kantoor, zo eten we bijvoorbeeld elke vrijdag iets nieuws en sluiten we de week af met een borrel.


Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.