Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Grafische user interfaces (UI)

De grafische user interface is bepalend voor de eerste indruk die jouw website achterlaat bij je bezoekers. Denk hierbij ook aan mobiel gebruik. De eerste indruk is voor een groot deel bepalend voor de rest van het bezoek aan de website. Bij Reto beschikken wij over meerdere ervaren webdesigners die voor elke situatie een prettige en functionele website kunnen ontwerpen. Reto hecht veel waarde aan het uiterlijk van de website. Wij hebben de beschikking over professioneel beeldmateriaal en kunnen indien nodig geschikte bedrijfsfoto’s maken.

Restyle

Ook de bestaande website of huisstijl kunnen wij indien gewenst een make-over geven. Het is niet ongebruikelijk dat een website na een aantal jaar gedateerd aan gaat voelen. Ook op dit gebied kan Reto van dienst zijn.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.