Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Specialisten Sport en Leisure Praesentis helemaal up-to-date

Gepubliceerd op dinsdag 26 juni 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Specialisten Sport en Leisure Praesentis helemaal up-to-date

Ons beheer- en managementsysteem Buildix waarmee je onder andere content kunt bijhouden op websites, is zo 'gebruiksvriendelijk' horen we vaak. Het is één van de redenen waarom het bedrijf Praesentis ons hun website aan liet pakken.

De specialisten in Sport en Leisure (zij ondersteunen en adviseren in bouw- en renovatieprojecten als CenterParcs, Madurodam en Plopsaland), hebben vanaf vandaag weer een site die ze nu goed (zelf) up-to-date kunnen houden. Maar dat is niet de enige reden, waarom ze bij ons kwamen.

Snel

Wat moest er dan nog meer veranderen? Een goede website ziet er niet alleen grafisch mooi uit, maar is ook achter de schermen goed opgebouwd en opgeruimd. Dit is niet alleen prettig voor de programmeurs maar, nog veel belangrijker, het zorgt voor snelle laadtijden en goed indexeerbare pagina’s voor de zoekmachines. Zoekmachines als Google en Bing belonen zulke snelle websites met een hogere kwaliteitsscore en indirect dus met een hogere ranking in de zoekresultaten. Praesentis is van een traag ladende website, gegaan naar een website die in maximaal 2 seconden is opgeladen. Een bezoeker van http://www.praesentis.nl zal zeker niet in slaap vallen door langzaam werkende pagina's.

Kleine schermen

Ook is de site nu goed oproepbaar op kleinere schermen van smartphones en tablets. Waar de potentiële klant van Preasentis ook is, hij kan snel en overzichtelijk, de informatie tot zich nemen die hij nodig heeft. Tot slot hebben we ervoor gezorgd dat www.praesentis.nl, verfraaid is, maar qua gevoel toch vertrouwd is gebleven wat betreft de vormgeving.

Nieuwsgierig geworden? Check:

www.praesentis.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.