Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Uitjes van Soest op de kaart door koppeling met UBase

Gepubliceerd op maandag 15 april 2019 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Uitjes van Soest op de kaart door koppeling met UBase

Op dit moment is er in Museum Soest een verzameling van pop-up boeken, kijkkasten en miniaturen te zien. Best leuk voor iedereen met specifieke belangstelling voor het onderwerp, maar ook voor diegene die wel eens iets ánders wil zien. Of op Tweede Paasdag naar het Kinderorgelconcert De Vijf Griezels toe? Het kan allemaal in Soest. Om precies op de hoogte te zijn van alles wat er te doen is ín en óm het dorp is er de website www.uitinsoest.nl. Wij gaven de site een 'upgrade'.

De opdracht om dé toeristische website van Soest te moderniseren, kregen we van het Toeristisch Platform Soest. De enorme schat aan toeristische informatie heeft zo nu en dan een herschikking nodig om overzichtelijk te kunnen blijven. En dus was het tijd voor een opfrisbeurt.

Beleving centraal

Aan de voorkant van de site, dus vormgevingstechnisch, hebben we 'de beleving' meer centraal gezet. Onder andere door het toevoegen van veel beeldmateriaal en video. Ook hebben we de agenda meer centraal gezet. De site is nu nog meer gericht op de toeristische bezoeker. Alles compleet in de huisstijl van Uit In Soest.

Ubase

Technisch hebben we de uitjes van Soest ook meer op de kaart gezet. Hoe? Door een koppeling te maken tussen Buildix, het contentbeheersysteem achter de site www.uitinsoest.nl én UBase, de recreatiedatabase van regio Utrecht. Nu worden alle Soester evenementen op grotere schaal gepubliceerd, mooie reclame toch?

Wij zeggen: Op een mooi toeristisch seizoen voor Soest! Check gauw:

www.uitinsoest.nl

Ps. Heb je al lammetjes geknuffeld bij de Soester boer Pieter Kuijer?

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.