Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Tijd om lammetjes te knuffelen!

Gepubliceerd op maandag 1 april 2019 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Tijd om lammetjes te knuffelen!

Een windvlaag trekt door het gebouw. De twee deuren van ons pand aan de Nieuwegracht worden met grote kracht open gegooid. De bekende boer Pieter Kuijer stuift binnen. Het is lente….en dus is het tijd om zijn lammetjes te komen aaien. En…dit jaar niet zonder een vernieuwde website!

Met Pieter en zijn vrouw Anneke hebben wij een leuk contact. Als er iemand in het dorp bruist van de ideeën dan is het deze bekende boer. En nog al eens kunnen wij meehelpen met de realisatie ervan. Onlangs lanceerden we samen zijn idee om door Soesters bloemkavels te laten adopteren op de Eng. Dit alles om de Eng nog mooier te maken dan hij al is. Dat kan alleen mét elkaar! Binnen een week waren alle 366 beschikbare kavels geadopteerd. Een reuze succes dus!

Aardig beeld

En nu is het bijna weer tijd voor de befaamde Lammetjesdagen bij Pieter en Anneke op het boerenerf. Vier dagen in april (drie zondagen en Tweede Paasdag) kan men genieten van al het moois dat het boeren bedrijf Holec Holsteins te bieden heeft, en natuurlijk meteen de pasgeboren lammetjes en andere dieren knuffelen. Er is een groot springkussen, de stal met melkrobot is open, je kunt een rondrit met huifkar en trekker maken en nog heel veel meer. Om alle informatie over deze dagen overzichtelijk aan te kunnen bieden, wilden de Kuijers een vernieuwde website. En ze doen bij Kuijer nog heel veel meer. Wist je bijvoorbeeld dat ze als enige nog de echte Soester Knollen verbouwen en verkopen? Of dat ze weidevogelbeheer en slootkantbeheer verzorgen? Dat ze aan hooi en kuilgras handel doen en boerderij-educatie verzorgen? Het is nog maar een kleine greep uit de bezigheden van de Kuijers. Check het zelf op www.lammetjeskijken.nl en krijg een aardig beeld van de bekendste boer van Soest en omstreken.

Vormgeving en logo

Wij staken veel energie in de vormgeving en realisatie van de vernieuwde website. Deze hebben we responsive gemaakt (op te roepen via alle soorten beeldschermen), we hebben de site weer representatief gemaakt, we hebben de site veilig gemaakt (volgens de eisen van de laatste privacywetten) met de nieuwste technieken. Leuk is ook dat we in nauwe samenspraak het logo van de website hebben opgefrist (in stijl van het logo voor de Engtuin). Neem snel een kijkje!

www.lammetjeskijken.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.