Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Wordpress website laten maken?

Voor het dagelijkse content beheer van je website zal je naar alle waarschijnlijkheid gebruik maken van een CMS (Content Management Systeem). Eén van de meest bekende en meest gebruikte Content Management Systemen wereldwijd is momenteel WordPress. Van oorsprong een systeem om mee te bloggen, maar in de loop der jaren door allerlei vernieuwde functionaliteiten uitgegroeid tot een volwaardig CMS. Bij Reto krijgen wij regelmatig de vraag waarom wij geen WordPress als CMS gebruiken. In dit artikel geven we antwoord op deze vraag.

Wij geloven niet in kant-en-klare oplossingen, iedere website is uniek. We helpen je bij het bereiken van je doelgroep en zorgen ervoor dat je zelf complete controle hebt over de inhoud van je website. Daarvoor gebruiken we Buildix.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.