Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Opheffingsformulier periodieke dienst

Om je dienst zoals een hostingpakket, domeinnaam, spamfilter, Buildix-licentie of SLA-contract op te heffen hebben wij een schriftelijke opheffing van je nodig. 

Dit kun je doen door een e-mail te zenden aan administratie@reto.nl.

Je dient hierbij je klantnummer op te geven en duidelijk aan te geven wat je wil opheffen. Geef hierbij bijvoorbeeld duidelijk aan:

  • Alleen de hosting, je domeinnaam blijft dan behouden;
  • Alleen de domeinnaam, je hosting blijft dan behouden;
  • Hosting én domeinnaam, we heffen dan beide voor je op.

Let op! Je opheffing dient uiterlijk twee maanden voor de verleng/vervaldatum van je domeinnaam of pakket in ons bezit te zijn. Eerder mag natuurlijk ook. We heffen de diensten dan per einddatum op. Dit is de datum die je op de laatste factuur ziet staan.

Je ontvangt altijd een bericht terug van ons, houd je mailbox daarom goed in de gaten om te weten of wij de opheffing hebben verwerkt, misschien hebben wij nog aanvullende vragen over je verzoek.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.