Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Crood.nl nu mooi én praktisch

Gepubliceerd op dinsdag 19 juni 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Crood.nl nu mooi én praktisch

Als je als kunstenaar iets moois maakt, wil je dit kunnen laten zien aan de wereld. Een website is daar natuurlijk een mooi platform voor. Maar dan moet die site wel zoveel vrijheid geven dat je dit optimaal kunt doen. Soester kunstenaar Chris Rodenburg had een website die er vooral mooi uitzag. Maar erg werkbaar was die niet. Bij Reto kreeg Chris het beide.

Vandaag ging www.crood.nl de lucht in. Hoewel we de site weer vanaf nul opbouwden, is de 'look en feel' hetzelfde gebleven. Iets wat al mooi is, hoef je niet nog meer te verfraaien, is de gedachte. Gebruiksvriendelijker is de website dus wel geworden. Niet alleen voor de bezoeker die zich snel en gemakkelijk in het werk van de Soester kunstenaar kan verdiepen aan de hand van een beknopt menu en mooi vormgegeven tegels. Ook Chris zelf kan zijn site nu optimaal inzetten om zijn werk te laten zien. Elk kunstwerk heeft een eigen pagina gekregen, waardoor bezoekers meteen alle 'in's en out's' van het werk kunnen lezen. Die eigen pagina's maken de site nog interessanter voor de zoekmachines als Google en Bing, en waarderen de site van Chris met een hogere 'ranking.'

Chris Rodenburg heeft de controle op zijn site weer zelf in handen. Naast mooi is zijn site nu praktisch en up-to-date!

www.crood.nl

Chris Rodenburg – kunstenaar:

‘Wat ik heel prettig vond, is dat er goed geluisterd is naar wat ik wilde voor mijn nieuwe website. Mijn andere manier van denken over wat mooi is en hoe iets moet worden ingericht, heeft een goede vertaling gekregen. Er is inlevend meegedacht waardoor we echt samen tot dit resultaat gekomen zijn.'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.