Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Nieuw begin met nieuwe website voor Maseto

Gepubliceerd op dinsdag 1 mei 2018 in Algemeen

Ongeveer 1 minuten lezen

Nieuw begin met nieuwe website voor Maseto

Een nieuw begin voor Diana Beijer. De onderneemster verhuisde haar Maseto Massagepraktijk vanuit Soest naar de Rademakerstraat in Soesterberg. 1 mei ging ze open. Een dag ervoor, zorgden wij van Reto ervoor dat ze haar nieuwe start kon maken met een geheel vernieuwde website.

Huisstijl

We verzorgden de fotografie voor de website, ontwikkelden een logo en pasten in goed overleg de huisstijl helemaal aan deze tijd aan. Het eerdere vele blauw heeft plaats gemaakt voor groen en oranje, en oogt weer helemaal fris.

Massage

Om de verhuizing van Maseto Massagepraktijk naar Soesterberg te vieren is in de hele maand mei een massage naar keuze van 60 minuten voor slechts 30 euro te verkrijgen. Diana verzorgt verschillende soort massages als ontspanning-, voetreflex-, bindweefsel- en zwangerschapsmassage. Nieuw is dat ze tegenwoordig ook massages op locatie verzorgt.

Succes

We wensen Diana veel geluk op haar nieuwe plek, en hopen dat haar nieuwe website mag bijdragen aan haar succes.

Neem eens een kijkje op:

Masetomassagepraktijk.nl

Diana Beijer – Eigenaar, Maseto Massagepraktijk:

‘Ik heb het overal rondverteld dat ik bijzonder tevreden ben met mijn website. Hij is echt goed vormgegeven. Daarnaast vond ik het contact erg fijn met Reto. Reto is goed bereikbaar, en je wordt vriendelijk en kundig geholpen. Elke maand doe ik aanpassingen op mijn site; laatst kwam ik daar een keer niet uit.Toen werd het op afstand door de mannen van Reto zo voor me opgelost. Dat is service!'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.