Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Zowel digitale als fysieke showroom voor Parketmaat Midden Nederland

Gepubliceerd op vrijdag 11 mei 2018 in Algemeen

Ongeveer 1 minuten lezen

Zowel digitale als fysieke showroom voor Parketmaat Midden Nederland

Parketmaat MiddenNederland uit Soest, was al klant bij ons. Met tegenwoordig een Showroom op Industrieterrein Richelleweg in Soest, was het ook tijd om de website weer eens aan te pakken.

Geen onderhoud

Omdat de eigenaren van Parketmaat zich vooral graag bezig houden met hun vak, heeft ons team ervoor gezorgd dat er een website is gekomen waar weinig tot geen onderhoud voor nodig is. Uiteraard een website die helemaal voldoet aan de maatstaven van deze tijd.

360 graden-foto

Onze media-afdeling verzorgde de fotografie. Bijzonder om te noemen is de 360-graden-foto die we verzorgden, te vinden onder het tabblad Showroom (check it out op www.parketmaat.nl). Onze tekstschrijver Peter Beijer van www.woordvaardig.nl verzorgde alle teksten voor de site.

Producten en diensten

Bij Parketmaat MiddenNederland kun je terecht voor ondermeer binnenzonwering, horren, vloeren, raamdecoratie en nog veel meer. Elke zaterdag is de Showroom aan de Centurionbaan 42 in Soesterberg van 11 tot 17 uur geopend, maar wie al vanuit zijn luie stoel thuis een kijkje wil nemen kan terecht op:

www.parketmaat.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.