Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Bouwkundigekeuring.nl kent nog meer maatwerk

Gepubliceerd op woensdag 28 maart 2018 in Algemeen

Ongeveer 1 minuten lezen

Bouwkundigekeuring.nl kent nog meer maatwerk

Voor BKNL Vastgoedinspectie B.V. hebben we de website Bouwkundigekeuring.nl in een nieuw jasje gestoken. Een mooie uitdaging voor ons, want de wensen van de klant, maakten dat we nog meer als anders bezig zijn geweest met maatwerk. Vandaag ging de site de lucht in.

Gemak

Referenties, formulieren, teksten, foto’s; de contentbeheerders achter Bouwkundigekeuring.nl zijn totaal flexibel in hoe ze de websitepagina’s willen onderhouden via ons webbased management beheersysteem Buildix. Het doel van Bouwkundigekeuring.nl is vooral om het de bezoeker van de website zo gemakkelijk mogelijk te maken. Overal zijn lijstjes, knoppen, vinkjes en linken te vinden waardoor de gebruiker bij wijze van aan de hand wordt genomen om via Bouwkundigekeuring.nl degelijk bouwkundig advies te vergaren.

Nieuw jasje

Bouwkundigekeuring.nl zat al in het portfolio van Reto. Nu heeft de website een nog moderner design en een nog modernere techniek 'achter de schermen'.

Bouwkundig advies

Maar wat kun je dan op Bouwkundigekeuring.nl? De site is voor iedereen die behoefte heeft aan een goed bouwkundig advies. Onder andere bouwkundige inspecties, aankoopkeuringen, het meer-jarenonderhoudsplan (MJOP) en het uitvoeren van opleveringskeuringen bij nieuwbouw zijn diensten die kunnen worden opgevraagd. Het bedrijf werkt landelijk, en de inspecties worden uitgevoerd door deskundige en gekwalificeerde registerinspecteurs.

Bouwkundigekeuring.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.