Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
SO Soest

Nieuwe clubwebsite voor SO Soest

Datakoppelingen met de KNVB voor speelschema’s, standen, afgelastingen en uitslagen.

Nieuwe clubwebsite SO Soest

Gepubliceerd op vrijdag 15 september 2017 in Algemeen

Nieuwe clubwebsite SO Soest

Een absoluut begrip in Soest. Met meer dan 1.100 leden is Sportorganisatie Soest de grootste sportvereniging binnen Soest en de directe omgeving. Waar Reto voorheen al de inschrijvingen voor het jaarlijkse voetbalkamp had geautomatiseerd is Reto nu ook voor de komende drie jaar subsponsor en vendelier geworden. En daarbij hoort natuurlijk ook een volledig nieuwe clubwebsite. De nieuwe clubwebsite is op 14 september, net voor het voetbalseizoen, live gegaan.

www.so-soest.nl

De nieuwe clubwebsite is responsive en daarmee geschikt voor gebruik op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Een waardevolle uitbreiding aangezien er nu vele speelschema’s, standen, afgelastingen en uitslagen voor elk team op de website bekeken kunnen worden. Elke team heeft nu ook een eigen teampagina (voorbeeld selectie). Het zal dan ook niet verbazen dat de eerste statistieken al 80% meer mobielgebruik weergeven. Dagelijks worden er via Buildix door vrijwilligers aankondigingen gedaan en nieuwe berichten geplaatst met uitlopende thema’s, van succesverhalen tot het team van de week.

Voor de wedstrijdprogramma's, standen en uitslagen is er een volledige automatische live datakoppeling gemaakt met de KNVB (KnvbDataservice / Club.Dataservice van Sportlink).

We zijn ervan overtuigd dat met de clubwebsite een nieuw en toegankelijk platform is neergezet waar leden en belangstellenden de nodige informatie kunnen vinden. In de toekomst zal er ook niet stilgezeten worden en zullen in een nauwe samenwerking met SO Soest nog vele uitbreidingen aan de clubwebsite volgen. Het eerst wat op de planning staat, is een loginsysteem voor teamleiders om verslagen en foto's in te leveren.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 25 september is de website door Peter Beijer (contentbeheerder/redacteur van de website) en Reto gepresenteerd aan de leden. De presentatie ging over de geschiedenis van de communicatie bij SO Soest en het tot stand komen, de werking en het belang van de nieuwe clubwebsite (zie ook het verslag en de foto's op de site van SO Soest).

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.