Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Watertanden bij website nieuw restaurant Zuyver

Gepubliceerd op maandag 19 maart 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Watertanden bij website nieuw restaurant Zuyver

Soest heeft er weer een nieuwe plek bij waar kan worden genoten aan de dis: Zuyver. Afgelopen winter is flink gebouwd en getimmerd aan de Burgemeester de Grothestraat 37. Vandaag gaan de deuren open van het nieuwe restaurant. Bij een nieuwe zaak, hoort natuurlijk ook een mooie, moderne website. Met de opening is deze ook meteen de lucht ingegaan.

Kiezen, combineren en genieten

Gastvrouwen Amber Ott en Kristel Visser van Zuyver introduceren in Soest een nieuw concept: Onbeperkt met elkaar eten op culinair hoog niveau voor een vooraf bepaald bedrag. Op plateaus worden kleine gerechtjes geserveerd, waar grote of kleine gezelschappen heerlijk met elkaar van kunnen genieten. Daarnaast presenteert Zuyyver een aparte kaart met verschillende kleine gerechten die gezellig samen te delen zijn. Bezoekers betalen hiervoor per gerecht, en kunnen het zo gek maken als ze zelf willen. Het is kiezen, combineren en genieten, is het devies van de gastvrouwen van Zuyver.

Wijnkelder

Voor wie meer wil dan alleen lekker eten en genieten, kan bij Zuyver ook terecht voor een bijzonder verhaal. Naast dat de locatie eerder onderdak gaf aan discotheek De Knollentuin en restaurants Lazy Louis en Fusions, zat er ooit een hotel gevestigd. Amber en Kristel ontdekten een wijnkelder nog uit die periode, en hebben deze weer zichtbaar gemaakt in het interieur van de zaak.

Watertanden

Reto heeft via de website de bijzondere elementen van Zuyver inzichtelijk gemaakt. Zo wordt onder andere het nieuwe concept goed toegelicht, en wij beloven; wie zich vooraf vast laat informeren via de website gaat zeker watertanden. Ook verzorgde onze media-afdeling de fotografie voor Zuyver. De bezoeker van de website krijgt zo ook alvast een beeld bij het mooie interieur en het goede eten van de zaak.

Andere leuke elementen als Maps, een formulier om een reservering te maken, en nog een aantal zaken, maken het helemaal af. Wij wensen de dames van Zuyver veel succes, en hopen dat de website daaraan mag bijdragen.  


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.