Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Teamviewer via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
 4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Backend developer gezocht

Gepubliceerd op woensdag 27 september 2017 in Algemeen

Backend developer gezocht

Wij zoeken een talentvolle backend developer met ervaring op het gebied van met name PHP. In deze functie ben je onderdeel van een projectteam en werk je dag in dag uit aan de mooiste online-oplossingen. Het betreft een fulltime functie voor het door ontwikkelen van bestaande en nieuwe complexe maatwerk-internetapplicaties.

Wat verwachten wij van jou?
 • je bezit serieuze skills in PHP, PostgreSQL, JavaScript/JQuery. Je weet de weg in HTML en CSS;
 • je bent een denker én een doener;
 • je ontvangt en geeft graag feedback;
 • je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • je hebt passie voor wat je doet en een gezonde dosis humor!
Wat kan jij van ons verwachten?
 • een kleinschalig maar gedreven team met jonge collega’s;
 • veel variatie in werkzaamheden;
 • werken voor uitdagende opdrachtgevers;
 • gunstige doorgroeimogelijkheden;
 • een marktconform salaris;
 • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Wat ga je doen?

Je zal aan de slag gaan met de doorontwikkeling van ons eigen framework in PHP en PostgreSQL. Daarnaast zul je aan de slag gaan met complexe maatwerksystemen welke wij beheren voor onze klanten, evenals het uitbreiden van ons eigen beheersysteem Buildix. Denk hierbij aan het moderniseren en uitbreiden van bestaande functionaliteit. Ook handelingen in JavaScript en jQuery zullen geregeld voorkomen bij deze taken. Dit alles doe je in een hecht team van gedreven collega's met ieder een eigen specialisme.

Waarom Reto:

Reto is een full-service internetbureau in het hart van Nederland gericht op maatwerk weboplossingen. Met het idee altijd alles te kunnen verbeteren, zijn wij altijd druk met de nieuwste technieken. Hiermee overtreffen we de verwachtingen van onze klanten. We bedenken, ontwerpen, bouwen én beheren moderne applicaties en websites voor onze klanten én hun klanten. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit het MKB, MKB+ en (semi-)overheid. Naast onze werkzaamheden beheren en bezitten we ook nog eens ruim 10 webwinkels! Klinkt serieus, en dat is het ook, maar gelukkig hebben we er tegelijkertijd veel lol in. Hiërarchie bestaat niet binnen onze muren.

Ben jij dit?

Neem dan gerust contact met ons op! We ontvangen graag een beknopte motivatie, je CV en eventueel een aantal voorbeelden van recente projecten waaraan je gewerkt hebt (geschreven code). Bedenk altijd, wat maakt mij uniek en waarom moet Reto mij zeker uitnodigen? Wij zetten de koffie klaar!

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.