Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Goede koffie ☕, goede website

Gepubliceerd op maandag 30 april 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuten lezen

Goede koffie ☕, goede website

Even een momentje voor jezelf met een lekker kopje koffie. Met een automaat van Den Hertog wordt dat echt genieten. Een pittige espresso, cappuccino met volle schuimlaag, heerlijke macchiato, café au lait, wiener mélange of een lekkere warme chocolade; Den Hertog maakt het allemaal mogelijk.

In de watten

Ook wij watertandden bij het idee. Zeker nadat ons oude apparaat het begeven had. En dus bestelden we zelf een automaat. Daar hebben we absoluut geen spijt van gekregen. Naast dat we plenty verwenmomentjes voor onszelf kunnen inplannen en onze gasten nu voortaan in de watten kunnen leggen, mochten we ook aan de slag om voor Den Hertog een vernieuwde website neer te zetten.

24/7 bereikbaar

De website is geheel aangepast aan de eisen van 'vandaag-de-dag.' Zo is rekening gehouden met een diversiteit aan schermresoluties, platforms en browsers van de potentiële bezoekers van de website. De huisstijl is totaal herkenbaar gebleven, en zal vertrouwd aanvoelen. De website wordt voor de gemiddelde bezoeker snel weergegeven. Ons uitgangspunt is dat de laadtijd niet langer dan twee seconden mag zijn. Daarnaast staan we er garant voor dat de website 24/7 bereikbaar is voor de bezoeker. Daarvoor heeft Reto haar eigen servers centraal in Nederland staan. Uiteraard is de website optimaal beveiligd met een SSL; oftewel een https voor de url.

Trots

Terwijl we ons laafden aan de lekkernijen uit ons nieuwe apparaat van Den Hertog, leefden we ons uit op www.denhertogkoffie.nl. We zijn trots op het resultaat, en hopen dat het mag helpen nog meer mensen aan het genieten te krijgen van een welverdiend bakkie.

P.s. Onze wizzkids zijn nu al bezig om het aantal gedronken kopjes uit de automaat  te lezen :-). 

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.