Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Website voor nieuw samenwerkingsverband Paramedie Soest

Gepubliceerd op donderdag 22 februari 2018 in Algemeen

Ongeveer 1 minuten lezen

Website voor nieuw samenwerkingsverband Paramedie Soest

En wederom hebben we deze week een website de lucht in geholpen. Dit keer gaat het om www.paramediesoest.nl.

Sinds kort werken ook paramedische prakijken in Soest samen om patiënten nog beter te helpen. Zorgverleners uit de disciplines fysiotherapie, oefentherapie, podotherapie, logopedie, diëtetiek, haptotherapie en anderen slaan de handen in één in de Coöperatie Paramedie. Het samenwerkingsverband is een logisch vervolg op Elzis waarin allerlei zorgverleners uit de eerste lijn met elkaar samenwerken op diverse onderwerpen. Door de samenwerkingen kennen zorgverleners elkaar beter waardoor een patiënt beter in beeld komt en daardoor ook beter kan worden doorverwezen.

Pitch

De Coöperatie Paramedie wil zich ook graag op internet goed presenteren en was daarom op zoek naar een goede partner om een website vorm te geven. Na het presenteren van een goed ontwerp, mochten wij aan de slag. Deze week is de website, die ook goed via mobiel en tablets te raadplegen is, online gegaan. We ontwierpen een overzichtelijke digitale kapstok, zodat gebruikers benodigde informatie in kant-en-klare brokjes voorgeschoteld krijgen.

Nieuwsgierig naar de website? Neem eens een kijkje:

www.paramediesoest.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.