Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Tuin en website Spijker fris en fruitig

Gepubliceerd op woensdag 31 oktober 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Tuin en website Spijker fris en fruitig

Hoveniersbedrijf Spijker Soest verzorgt graag tuinen en groenvoorzieningen tot in de puntjes. Reto heeft voor het bedrijf een website tot in de puntjes verzorgd.

Hoveniersbedrijf Spijker Soest bestaat al zo’n dertig jaar. Inmiddels is het een modern bedrijf (onder leiding van Dirk Lam) met zo’n zes medewerkers die allerlei soorten activiteiten uitvoeren in tuinen en groenvoorzieningen. Een kleine greep: Het Soester bedrijf doet bijvoorbeeld aan gladheidsbestrijding, graaf- en grondwerk, boomverzorging, ontwerp- en advies, erfafscheiding en vijvers en waterpartijen. Bij een modern bedrijf, hoort natuurlijk ook een goede website.

Reto Analytics

De nieuwe site moest een vertrouwd gevoel houden, maar wel duidelijk een upgrade krijgen ten opzichte van de oude website. Daar hebben we voor gezorgd; www.hovenierspijker.nl is weer helemaal van deze tijd en voorzien van de modernste technieken zoals bijvoorbeeld Reto Analytics. Een handige marketingstool die statistische informatie bijhoudt over het bezoek aan een website. Handige data die je kunt gebruiken om je website optimaal voor je te laten werken. Meten is weten!

Buildix

We ontwierpen de digitale kapstok van www.hovenierspijker.nl vanuit ons webbased managementsysteem Buildix. Wie een bezoek brengt aan de site kan alle informatie over de diensten die Hoveniersbedrijf Spijker verleent, gemakkelijk en snel oproepen via handige tabbladen en fotolinks. In het zeer gebruiksvriendelijke Buildix hebben medewerkers van het bedrijf toegang gekregen om voortaan eigenhandig de content op de site te beheren en zo actueel te houden. De site is ook raadpleegbaar via mobiel en tablets. Hoveniersbedrijf Spijker Soest staat er digitaal weer helemaal fris en fruitig bij.

Neem ook eens een kijkje op:

www.hovenierspijker.nl

Dirk Lam - Eigenaar Hoveniersbedrijf Spijker

,,De samenwerking met Reto liep goed. Prettig was ook dat zaken opgepakt werden, als we ergens een opmerking over hadden. We zijn tevreden met de afgeleverde website."

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.