Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand

Tussen boren en slopen door een website voor Kuyer Sloopwerken

Gepubliceerd op woensdag 28 februari 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuut lezen

Tussen boren en slopen door een website voor Kuyer Sloopwerken

Terwijl Kuyer Sloopwerken bij ons flink de sloophamer hanteerde op onze bovenverdieping, hebben wij voor dit bedrijf een website in elkaar gezet. Kuyer Sloopwerken had er nog geen, en dat kan natuurlijk niet in tijden als deze.

Helder

Nu is dus ook de Soester sloper voorzien van een website waarop allerhande informatie overzichtelijk te raadplegen is. Niet alleen op een computerscherm, ook op mobiel en tablets is voor de bezoeker de informatie helder op te halen. Kuyer Sloopwerken is sterk in onder meer totaalsloop en renovatiesloopwerken. Of het nu gaat om de sloop van een woonhuis, een schuur of een compleet fabrieksterrein, of het strippen van villa’s, kantoren en grachtenpanden; bij Kuyer Sloopwerken wordt elk project met enthousiasme, kennis en kunde voorbereid, uitgevoerd en opgeleverd. Daarbij wordt zeker de omgeving in het oog gehouden. Ook wordt dit zo duurzaam mogelijk gedaan.

Geen stofkorreltje

Wij zagen dit alles met met eigen ogen gebeuren. Tussen het boren en slopen door, zijn de woorden van deze blog al getikt. Boven ging de boel totaal tegen de vlakte. Het is dat we het hoorden, anders zouden we het niet geloven. Bijna geen enkel stofkorreltje wist te ontsnappen naar de benedenverdieping. Wie ging kijken, zag een bijna filmisch decor. Daar waar eerder meerdere ruimtes waren, gaapt nu een grote leegte ons aan. Een open plafond. Het is er één en al wit steen dat achter onze eerder zo vrolijk geverfde muren vandaan komt. De bovenverdieping is klaar om weer herbouwd te worden. Andere partijen zullen er dan een strak, vintage en modern-industriele plek van maken, waar gewerkt en vergaderd kan worden, geborreld en wat al niet meer. 

Projecten

Maar niet zonder de allereerste verdiensten van Kuyer Sloopwerken dus. Wij hebben er als tegendienst voor gezorgd dat zij niet meer zonder website zijn. Bij het tabblad Projecten is al te lezen over de mooie klussen die zij landelijk aanpakken. We wensen het bedrijf toe dat de nieuwe site mag bijdragen aan nog meer mooie opdrachten.  

Check zelf ook eens:

www.kuyersloopwerken.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
support@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. Je treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.