Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Moderne jas voor websites Max-Tech en Max-Zon

Gepubliceerd op dinsdag 13 februari 2018 in Algemeen

Moderne jas voor websites Max-Tech en Max-Zon

Bij Reto gaat de vlag weer uit. Er zijn weer nieuwe websites de lucht in gegaan. De Baarnse bedrijven Max-Tech en Max-Zon zijn voorzien van een nieuwe website.

Afgelopen weken is hard gewerkt aan een nieuwe, moderne jas voor sites die inmiddels wat gedateerd waren. Mooi is dat de websites van de Baarnse bedrijven nu ook overzichtelijk te raadplegen zijn op mobiel en tablets.

Buildix

De websites zijn nu voortaan up-to-date. Medewerkers van Max-Zon en Max-Tech gaan hun websites zelf beheren via ons gebruiksvriendelijke webbased managementsysteem Buildix waarmee we de nieuwe websites ook hebben gebouwd.

HTTPS

En, natuurlijk hebben we ervoor gezorgd dat de websites voldoen aan de nieuwe veiligheidsvoorwaarden die worden gesteld. Ze zijn versleuteld met SSL, herkenbaar aan het HTTPS voor het webadres. In de browser staat standaard HTTP. Met een SSL-certificaat wordt dit vervangen voor een HTTPS. Wat het betekent? Een bezoeker weet dan zeker dat er een veilige verbinding is waarbij vertrouwelijke informatie versleuteld wordt verzonden en gegevens niet onderschept kunnen worden. Ook zorgt SSL voor een nog betere ranking in zoekmachines als Google.

Zonnepanelen en technische installaties

Nog iets over de bedrijven Max-Zon en Max-Tech, want dat maakt natuurlijk best nieuwsgierig inmiddels. Wie opzoek is naar zonnepanelen, kan terecht bij Max-Zon. Het credo van het bedrijf is dat alleen de zon voor niks op gaat en dat het tijd is daarvan te profiteren. Hij schijnt immers gratis, maar niet voor niks. En Max-Zon helpt graag bij het optimaal benutten van de energie die kan worden gewonnen uit daglicht. Bij Max-Tech ligt de expertise in het ontwerpen en installeren van technische en duurzame installaties voor particuliere en professionele klanten in woning- en utiliteitsbouw.

Het wordt tijd de nieuwe websites te bekijken. Check:

https://www.max-zon.nl

en

https://www.max-tech.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.