Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Verbouwing

En dat was de vergaderruimte....

Verbouwing hoofdkwartier

Gepubliceerd op woensdag 14 februari 2018 in Support

Ongeveer 2 minuten lezen

Verbouwing hoofdkwartier

De Silliconvalley van Soest. Zo kun je Reto Internetburo ook wel omschrijven. Op zo’n 500 vierkante meter komen vele computerverbindingen samen. Hier vertoeven de sleutelbewaarders van bijna heel digitaal Soest. De ontwikkelingen gaan er als een razende. Niet alleen op hoogtechnologisch gebied. De komende weken krijgt ook het bedrijfspand zelf een make-over. Want, zo is de gedachte, als je wilt groeien, moet je durven investeren. Dus…in volle vaart vooruit.

Dozen

Sinds anderhalve week huizen de medewerkers van Reto al tussen de dozen. Die krijgen een veilige plek in het magazijn van het pand, om straks in een compleet moderne inrichting weer een plekje te krijgen. Aanstaande vrijdag gaat op de bovenverdieping de sloophamer erin. Vanaf 7 uur ’s ochtends begint het Soester bedrijf Kuyer Sloopwerken met het strippen van vloeren, wanden en plafonds. Wat er dan allemaal gaat gebeuren? Een kleine greep: Het wordt boven strak, vintage en modern-industrieel. In een nieuwe keuken en bar kunnen gasten en het personeel onder genot van een biertje en wat lekkers straks met elkaar sparren over de nieuwste technische ontwikkelingen. Er komt een hippe vergaderruimte met een nieuwe, robuuste, houten vergadertafel van het bedrijf Zwaartafelen. In de plaats van de wat stoffige vloerbedekking die er nu ligt, krijgen we een cementgebonden gietvloer, waarvan elke vierkante meter uniek is (zo wordt beloofd door M2-Vloeren). Verder onder meer nog een bakstenen muur. Veel raamwerk en licht, moeten voor een nog groter gevoel van de open sfeer van het bedrijf zorgen.

Mediahuis

Uiteindelijk wil Remco de Hiep, chief van Reto, een echt mediahuis neerzetten. ,,Een plek waar alle facetten vertegenwoordigd zijn en waar het helemaal klopt. We bouwen hard aan een eigen onderscheidende identiteit. Dat is al te zien in de diensten die we leveren op het gebied van webdesign, marketing, fotografie en beveiliging. Alles volgens de nieuwste wet- en regelgeving. Straks komt dat ook terug in het pand waarin dit alles wordt verzorgd. We zijn al een eind op weg, maar er is altijd nog meer te bereiken. Als je een droom hebt, moet je vandaag al beginnen deze waar te maken."

Update

Volg het allemaal de komende weken zelf. We zullen op deze pagina regelmatig updaten met foto’s. En als het straks klaar is, kom het resultaat dan met eigen ogen bekijken. De koffie (uit uiteraard een super hoogstaande technologische koffiemachine van Den Hertog Koffie) staat klaar.


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.