Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
DMF

Website, logo en fotografie voor DMF

Gepubliceerd op woensdag 11 april 2018 in Algemeen

Iets meer dan 1 minuten lezen

Website, logo en fotografie voor DMF

Voor Deege Metaal Finishing (DMF) aan de Richelleweg in Soesterberg was het tijd de website weer eens onder de loep te leggen. We hebben deze aan een nieuw jasje geholpen zodat deze weer helemaal voldoet aan de eisen van vandaag-de-dag.

Dat niet alleen. Het spuit- en moffelbedrijf dat gespecialiseerd is in het voorbehandelen en aanbrengen van poedercoatings en oplosmiddelende en water gedragen laksystemen op diverse materialen, was ook toe aan een verfrist logo. Laten we daar nu ook sterk in zijn. In nauwe samenspraak is het logo aangepast, en nu weer helemaal modern. DMF is zo weer helemaal klaar voor de toekomst.

Alle beeldschermen

Met een strakke, moderne site waarop alle informatie gemakkelijk te vinden is, staat niets het bedrijf in de weg verder aan de weg te timmeren. Uiteraard is de website niet alleen op de computer goed raadpleegbaar. We hebben er ook voor gezorgd dat alle informatie helder wordt weergegeven op tablets en mobiele telefoons.

Fotografie en teksten

Een mooie opdracht voor onze afdeling Reto Media was het verzorgen van de fotografie voor de website. Juist voor een bedrijf als DMF is het beeld zo bepalend. Op twee momenten hebben we ons op de werkvloer tussen alle werkprocessen mogen begeven. Alle facetten van de diensten die het bedrijf verzorgt, hebben we zo kunnen meemaken en vastleggen. Een indrukwekkende belevenis. We zijn ervan overtuigd dat de bezoeker vanwege het vele beeld een goede indruk krijgt van DMF. De teksten op www.dmfcoating.nl werden verzorgd door Woordvaardig, een tekstbureau waar we regelmatig mee samenwerken.

Hoge kwaliteit

Het bedrijf streeft ernaar om op het gebied van voorbehandelen en coaten van producten een compleet pakket van diensten, van hoge kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid te bieden aan haar opdrachtgevers. Dat hebben wij kunnen zien. Ons restte niets anders dan op onze beurt service van hoge kwaliteit te leveren betreft hun nieuwe website.

Ook benieuwd naar de verfriste site van DMF? Check:

www.dmf-coating.nl


Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.