Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe u muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Grand Café de Lindenhof

Unieke website Grand Café De Lindenhof

Maandag 21 augustus 2017

Unieke website Grand Café De Lindenhof

Alweer 7 jaar geleden opende Grand Café De Lindenhof haar deuren voor het grote publiek. In de ochtend een kopje thee met de krant, in de middag een heerlijke lunch en in de avond gezellig aan de bar met een speciaal biertje of een bijzondere wijn. Lekker weer? Geen probleem, met een ruim terras dat deels overdekt is, is er zelfs in Nederland genoeg gelegenheid om buiten te vertoeven bij De Lindenhof.

Inmiddels is Grand Café De Lindenhof is uitgegroeid tot de huiskamer van Soest met een geheel eigen karakter. Deze focus op een eigenwijze maar vertrouwde uitstraling hebben wij als Reto Internetburo vertaald naar een unieke website zoals je die niet snel ergens anders tegen zal komen. Om voor veel herkenbaarheid bij bezoekers te zorgen hebben we meerdere fotoshoots gedaan bij De Lindenhof om alle aspecten van hun unieke karakter vast te leggen en in de website te verwerken.

Denk hierbij aan het moderne interieur en de prachtige ligging aan de grootste winkelstraat van Soest. Maar ook het diverse aanbod aan lunches, hapjes en dranken hebben geposeerd voor de camera. Op deze manier hebben we de website net zoveel uitstraling gegeven als Grand Café De Lindenhof zelf.

www.grandcafedelindenhof.nl

Meer artikelen
Reto
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.