Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Grand Café de Lindenhof

Unieke website Grand Café De Lindenhof

Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2017 in Algemeen

Unieke website Grand Café De Lindenhof

Alweer zeven jaar geleden opende Grand Café De Lindenhof haar deuren voor het grote publiek. In de ochtend een kopje thee met de krant, in de middag een heerlijke lunch en in de avond gezellig aan de bar met een speciaal biertje of een bijzondere wijn. Lekker weer? Geen probleem, met een ruim terras dat deels overdekt is, is er genoeg gelegenheid om buiten te vertoeven bij De Lindenhof.

Inmiddels is Grand Café De Lindenhof uitgegroeid tot de huiskamer van Soest met een geheel eigen karakter. Dat karakter hebben wij als Reto Internetburo vertaald naar een unieke website. Een website die je niet snel ergens anders tegen zal komen. Om voor veel herkenbaarheid bij bezoekers te zorgen, hebben we meerdere fotoshoots gedaan bij De Lindenhof . Alle aspecten van Grand Café De Lindenhof zijn vastgelegd om zo in de website te kunnen verwerken. Denk hierbij aan het moderne interieur en de prachtige ligging aan de grootste winkelstraat van Soest. Maar ook het diverse aanbod aan lunches, hapjes en dranken hebben geposeerd voor de camera. Ze heeft de website net zoveel uitstraling gekregen als Grand Café De Lindenhof zelf.

www.grandcafedelindenhof.nl

Meer artikelen
Reto
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.