Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Vernieuwde website KBO naar hoger niveau, maar wel vertrouwd

Gepubliceerd op donderdag 8 februari 2018 in Algemeen

Ongeveer 2 minuten lezen

Vernieuwde website KBO naar hoger niveau, maar wel vertrouwd

Het regent nieuwe en vernieuwde websites deze eerste maanden van 2018. Ook de Katholieke Ouderen Bond (KBO) van Soest, Soesterberg, Baarn hebben we aan een vernieuwde website geholpen. De website ging vandaag op het kantoor van Reto tijdens een officieel moment met het voltallige bestuur van KBO de lucht in.

De nieuwe website moest naar een hoger niveau worden getild, maar wel vertrouwd blijven. Wij hebben gezorgd voor een website die nu nog makkelijker toegankelijk is. Daarbij is hij overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en voldoet weer helemaal aan de eisen van vandaag de dag.

Eén muisklik

Zo goed als alle informatie is binnen één muisklik te bereiken. Uiteraard zijn de teksten in een lettertype dat voor iedereen te lezen is, of gemakkelijk groter te maken is (aan de hand van de toetsen 'control' en 'plus').

Mobiele apparaten

We hebben de website geschikt gemaakt voor mobiele apparaten als de smartphone, iPad en Android tablets. Dus ouderen die niet meer achter de pc kruipen, maar wel in het bezit zijn van een tablet, kunnen heel gemakkelijk hun favoriete website oproepen en gebruiken. Uiteraard kan ook heel makkelijk en snel via de site het lidmaatschap worden aangevraagd.

Trots

Vrijwilligers van de KBO zorgen zelf voor de content en het beheer van de website. Dit doen ze via ons eigen webbeheermanagementsysteem Buildix dat zeer gebruiksvriendelijk is. Technische kennis is hier absoluut niet voor vereist. En zo alles bij elkaar, zijn we trots weer een mooie organisatie blij te hebben gemaakt. We wensen alle ouderen en andere betrokkenen bij KBO veel plezier van en met de nieuwe website www.kbosoest.nl.

Reactie van vrijwilliger Paul Sparnaaij,  webmaster KBO Soest:

'KBOsoest.nl is een goede website geworden, die echt beter 'smoelt' en weer helemaal netjes toont. De oude website had nog veel algemeen beeldmateriaal, dat is nu toegespitst op onze eigen omgeving. Fijn is ook dat dat de website voor onze ouderen in hoofdlijnen herkenbaar is gebleven. Ook de samenwerking met Reto was plezierig. Met veel geduld en op een prettige manier is ons uitgelegd hoe we straks de website zelf kunnen gaan beheren. Natuurlijk zullen sommige dingen nu wat anders werken, maar daar tegenover staat een eigentijdse, mooie website waar we blij mee zijn en waar we weer mee vooruit kunnen.'

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.