Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Medicred

Case: Medicred.nl

Website + conversietool voor start-up Medicred

Gepubliceerd op vrijdag 23 juni 2017 in Algemeen

Website + conversietool voor start-up Medicred

Medicred: een start-up die zich richt op het overnemen van de financiele administratie in de mondzorg branche. Om deze dienst een gezicht te geven, hebben wij een frisse website ontwikkeld die alle betrokken partijen van de nodige informatie moet voorzien.

We hebben daarnaast een conversietool ontwikkeld voor de mondzorg om op eenvoudige wijze MZ301 declaratiebestanden en MZ302 retourinformatie die voldoen aan de Vektis standaarden (die de basis vormen voor het declaratieberichtenverkeer in de zorg) te bekijken en te wijzigen. De hele conversie naar Excel-sjablonen en weer retour vindt plaats achter een beveiligde en met tweestapsverificatie login van Buildix. Er worden nooit patiëntgegevens opgeslagen in verband met de strenge privacyregels.

Bekijk de website op www.medicred.nl.

Meer artikelen
Reto
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.